Tumba iznerviran: Zašto bih otišao ako izgubimo od Norveške? VIDEO

Nacionalni sport - Ponedeljak 05.10.2020 - 14:13

Selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković imao je burnu najavu utakmice protiv Norveške za plasman na EURO.

"Ovo je posao kao svaki drugi..." FOTO: Screenshot
Odgovarajući na pitanja novinara na "onlajn" konferenciji, selektora "Orlova" izneviralo je pitanje da li bi mogao da podnese ostavku u slučaju neuspeha u Oslu u utakmici polufinala plej-ofa Lige nacija.
 
"Pričamo paušalno. Zašto bih odlazio sa klupe? Ovo je posao kao svaki drugi...", počeo je Tumbaković, a onda nastavio.
 
"Nismo ni počeli utakmicu, a već razmišljamo da odemo sa klupe. Naravno da nikad nisam pobegao, pa neću ni sada. Milion utakmica sam vodio ji oš ću. Moramo da razmišljamo pozitivno. Ako budemo razmišljali kao pojedinci, o nekom neuspehu, onda 'ajde da ne sarađujemo više. Ovo je sport, trebalo bi da se nadmećemo ", dodao je.
 
"Šta može da bude ako izgubimo? Pa neće biti ništa. Ima toliko poslova...", poručio je.
 
Utakmica sa Norveškom, pretposlednjem stepeniku ka EURO, iga se u četvrtak.
 
"Postoji pozitivan strah, mora da postoji, jer je motiviše te da razmišljaš u pozitivnom pravu. Da li se ja plašim? Ne... Ovo je sport i učiniću sve da dođem do cilja. ako mi neko drugi ne dozvoli šta da radim? Ova ekipa ima vrednost".
 
Tumbakovič je govorio da je Norveška veoma kvalitetna reprezentacija i da opasnost ne preti samo od Edegora i Halanda, nosilaca protivnika.
 
Srbiju posle Norveške čekaju još dve utakmice u Ligi nacija – u nedelju protiv Mađarske u Beogradu i u Istanbulu protiv Turske (14. oktobar).
 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: