UEFA odlučila – samo vakcinisani mogu na teren

Nacionalni sport - Četvrtak 03.02.2022 - 12:25

Samo vakcinisani fudbaleri će moći da igraju evropske utakmice, otkrio je generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura.

"Igrači Partizana su već upoznati sa tom odlukom"
Vazura je objasnio da je takve smernice dobio iz UEFA, a da će bez istih proći samo utakmice šesnestine finala Lige Evrope i Lige konferencija.
 
Već za naredne runde će na teren moći samo vakcinisani fudbaleri. 
 
"Dobili smo smernice od UEFA na 'onlajn' sastanku da će PCR testovi, odnosno medicisko izuzeće, važiti još samo u prvom dvomeču druge faze takmičenja u Ligi konferencija i da posle toga oni koji ne budu vakcinisani neće moći da igraju utakmice u njihovim takmičenjima", rekao je Vazura za Telegraf.
 
Igračima Partizana su već prenete odluke iz Niona.
 
"Igrači Partizana su već upoznati sa tom odlukom, jasno im je preneto kakve su sugestije. Verujem i da to neće biti problem, jer mi u timu već imamo veliki broj vakcinisanih fudbalera, ima i momaka koji su u skorije vreme preležali virus i nameravaju da to učine", poručio je Vazura.
 
Većina fudbalera Partizana je vakcinisana, ali ostaje pitanje šta će biti sa kolegama iz Crvene zvezde.
 
Njih svakako čekaju utakmice u osmini finala Lige Evrope, dok Partizan rundu ranije u Ligi konferencija ide na megdan Sparti iz Praga.
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: