Uživo: Basta u startnih 11?

Nacionalni sport - Petak 22.03.2013 - 16:35

Reprezentacija Srbije od 18 časova na Maksmiru igra sa Hrvatskom meč kvalifikacija za SP. Budite uz B92 i pratite sva dešavanja iz minuta u minut.

navijači navijači

Vesti, komentare, reakcije povezane sa velikim balkanskim derbijem moći ćete da pročitate na ovom mestu sve do povratka srpske delegacije u zemlju.

Proteklih nedelja, a posebno dana obe selekcije bile su pod lupom javnosti, svako je iznosio svoje viđenje meča u Zagrebu, selektori su ostali zagonetni što se tiče sastava, ali će sve biti jasno u 18:00.

16.10 Basta siguran starter?

Dušan Basta

Spekulacije o sastavu Srbije se ređaju, selektor Mihajlović ga krije i dosta ga zabavlja to što niko od novinara nije bio ni blizu.

Ranije danas (13.23) imali smo sastav koji je u tom trenutku bio popularan među srpskim novinarima.

Dva sata pred utakmicu izgleda da će Dušan Basta imati zakucano mesto u startnih 11.

15.36 Beograd: MUP čuva ambasadu Hrvatske

Jake policijske snage u centru Beograda čuvaju zgradu ambasade Hrvatske u Srbiji, pred fudbalsku utakmicu reprezentacija Hrvatske i Srbije u Zagrebu
15.15 Policija privela navijače koji su uzvikivali nacionalističke parole

Jake policijske snage na Trgu bana Jelačića opkolile su grupu izgrednika i priveli su dvadesetak agresivnih i glasnih navijača koji su uzvikivali nacionalističke parole.
 

 Oni će biti zadržani u pritvoru do ispitivanja u Županijskom sudu.

 

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: