Vujoševiću i Čoviću, dođite!

Nacionalni sport - Petak 22.02.2013 - 11:31

Sportska televizija pozvala trenera Partizana mt:s Duška Vujoševića i predsednika Crvene zvezde Telekom Nebojšu Čovića da gostuju u emisiji Vladana Tegeltije.

Srpska klupska košarka je opterećena lošim odnosima dva najveća kluba - Partizana mt:s i Crvene zvezde Telekom.

Uoči sezone počeo je rat saopštenjima dva tabora, odnosno trenera crno-belih Duška Vujoševića i prvog čoveka Zvezde Nebojše Čovića. Svašta se dešavalo ove sezone, a sve je kulminiralo nemilim scenama i prekidom finalne utakmice Kupa "Radivoja Koraća" u Kragujevcu.

Ćović je, u međuvremenu, pisao predsedniku Košarkaškog saveza Draganu Đilasu predlažući mu da organizuje sasanak crno i crveno-belih u cilju smirivanja tenzija.

U tom smeru ide i inicijativa SOS kanala, sportske televizije koja dobar deo svog programa posvećuje košarci.

Direktor SOS kanala Dragiša Kovačević pozvao je Vujoševića i Čovića da budu gosti uživo u emisiji "SOS koš", u ponedeljak 25. februara.

"Mislimo da je to idealna prilika da u emisiji, na koju ste obojica imali zamerke, javno iznesete svoja viđenja, razloge i stavove zbog kojih je i dolazilo do čarki, neslaganja i oštrih reči sa obe strane. Svako dalje zaoštravanje odnosa između Partizana i Zvezde nanelo bi ogromnu štetu i jednom i drugom klubu, ali i srpskoj košarci u celini", piše direktor SOS Kanala.

Čeka se odgovor pozvanih.

Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: