Vukoičić: Pokazali smo emocije

Nacionalni sport - Nedelja 07.04.2013 - 18:25

Trener Crvene zvezde Telekom pohvalio reakciju ekipe na poraz u derbiju i prazne tribine Pionira. "Igrači nisu bili ravnodušni". Ne smatra da je Demarkus Nelson u krizi.

Tim Vlade Vukoičića iščekivao je duel sa Konstantinom sa idejom da što pre zaboravi prvi ovosezonski poraz od Partizana mt:s i osveži se pred duel sa Radničkim (sreda, 18.00).

Prazne tribine "Pionira" nisu omele crveno-bele da ostvare pobedu protiv "žilavog" protivnika, koji je u nekoliko navrata pokazao zube i ozbiljno zapretio favoritu.

Trener Crvene zvezde Telekom osvrnuo se na konferenciji za novinare na dane provedene u pripremi meča.

"Pokušali smo da promenimo neke stvari kroz trening i da izazovemo neke reakcije. Nešto od toga smo mogli da vidimo u ovoj utakmici. Ono što je najbitnije je da je ekipa promenila način razmišljanja", izjavio je on i konstatovao da u njegovoj svlačionici mogu da budu zadovoljni.

"Druga važna stvar je da smo pobedili. Nema dileme da smo bolji tim od Konstantina, ali to što stoji na papiru treba da se dokaže na terenu", dodao je Vukoičić.

Šef struke vicešampiona primetio je da kod određenih igrača postoji veća motivacija kada je utakmica važnija.

"Možda se i javilo zasićenje i upravo iz tog razloga sam rekao da smo mimo rezultata tražili i određene reakcije kod igrača, koje smo i mogli da vidimo. Ono što se možda nije videlo kroz razliku u većem delu meča je da su igrači pokazali emocije i da nisu bili ravnodušni. To nas i dalje ne oslobađa od obaveze i principa da svaku utakmicu igramo maksimalno"

Upitan za lošiju formu Demarkusa Nelsona u prethodnom periodu, odgovorio je da Amerikanac nije u igračkoj krizi, iako je možda njegova forma u padu.

"On je mogao i da ne igra danas, iz razloga koji ne bi trebali da izlaze u javnost, ali je pokazao želju i volju da igra. Nelson je imao izvanredne partije i siguran sam da će vratiti tu formu, možda već u sredu", podvukao je trener Crvene zvezde.

Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: