Vukoičić: Testiraćemo Brauna u Kragujevcu

Nacionalni sport - Petak 22.03.2013 - 12:34

Trener crveno-belih najavio da će u duelu sa Radničkim (subota, 20.00) proveriti u kakvoj je formi američki centar, povratnik u tim. Vuk Radivojević neće nastupiti zbog povrede.

Posle više od mesec dana, dres Crvene zvezde Telekom obući će i Elton Braun.

Američki centar, skrajnut posle pobede nad Partizanom mt:s 17. februara zbog odbijanja da putuje u Tursku, od ponedeljka ponovo trenira sa ekipom i konkuriše sa mesto u timu.

"Ne mogu da kažem da je u lošem stanju, jer je imao trenažni proces i dok je bio van tima, ali ne znam u kakvoj je formi jer nije igrao utakmice. Ovo će biti dobro prilika da proverimo u kakvom je stanju i šta od njega možemo da očekujemo u nastavku sezone. Utakmica sa Radničkim biće prava provera za to", najavio je trener crveno-belih Vlada Vukoičić.

Uprkos povratku Amerikanca, neće moći da računa na sve igrače. Vuk Radivojević neće trenirati nekoliko dana zbog problema sa kolenom.

"Očekujem da njegova pauza ne bude duga", dodao je trener.

Crvena zvezda Telekom vratiće se u poslednjem kolu ABA lige u halu gde je ove zime osvojila trofej Kupa Radivoja Koraća. Uoči završnice ligaškog dela takmičenja "zakucala" je svoje mesto na drugu poziciju i ne može ni gore ni dole.

Sa druge strane, Kragujevčanima neće biti svejedno.

Iako se nedeljama razmišlja o mogućim kalkulacijama i odabiru protivnika na završnom turniru, Vukoičić je jasno poručio:

"Ne znam koji su motivi, želje i ne znam ko su ljudi koje se bave kalkulacijama, ali mi se time ne bavimo. Naša najveća želja da dobro treniramo i igramo. Znamo da smo gubili neke utakmice ove sezone i da nismo savršen tim, ali smo mnogo više pota pobeđivali zato razmišljanje koja bi nam ekipa eventualno više odgovarala ne pije vodu. Jer, mnogo toga može da se desi u narednih mesec dana...", podvukao je on.

PAROVI POSLEDNJEG, 26. KOLA:

U subotu

Cibona - Igokea 18.00
Radnički - Crvena zvezda Telekom 20.00
Budućnost - Olimpija
Široki - Cedevita
Krka - MZT Skoplje
Partizan mt:s - Solnok

U nedelju

Zadar - Split 17.00

TABELA: Igokea 19-6, Crvena zvezda Telekom 18-7, Radnički 16-9, Budućnost 15-10, Partizan mt:s 15-10, Cedevita 14-11, Olimpija 13-12, MZT Skoplje 13-12, Cibona 9-16, Široki 9-16, Krka 9-16, Solnok 9-16, Zadar 8-17, Split 8-17.

Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: