"Žao mi je što neće biti navijača, Ibrahimović dolazi u Beograd"

Nacionalni sport - Sreda 17.02.2021 - 15:03

Trener Milana Stefano Pioli rekao je da njegova ekipa ulazi u odlučujući period u sezoni zbog čega želi dobro da odigra u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde u Ligi Evropa i najavio da će svi fudbaleri doputovati u Beograd, zajedno sa Zlatanom Ibrahimovićem

Pioli i Zlatan FOTO: AC Milan Pioli i Zlatan FOTO: AC Milan
"Moramo svu pažnju da posvetimo Crvenoj zvezdi. Srećni smo što igramo u Evropi. Ekipa mora da oseti senzaciju, radost i entuzijazam. Želimo da budemo iznenađenje ovog takmičenja", rekao je Pioli na konferenciji za novinare, preneli su italijanski mediji.
 
Fudbaleri Milana igraju u četvrtak od 18.55 u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić" protiv Crvene zvezde, prvu utakmicu šesnaestine finala Lige Evropa.
 
"Zadovoljni smo našim putem i moramo da ostanemo skromni ali i da budemo svesni svojih mogućnosti. Počinje intenzivan period, odlučujući za prvenstvo i Ligu Evropa. Moramo da pokušamo da damo sve od sebe, počevši od sutra", naveo je Pioli.
 
Milan je izgubio prvo mesto na tabeli u Seriji A porazom u subotu od Specije 0:2.
 
"Moramo da gledamo napred, u subotu nismo igrali kao Milan. U sportu se ne računa ono što ste postigli u prošlosti. Računa se ono što uradite od sutra. Koncentrisani smo da dobro počnemo dvomeč protiv ekipe koja igra dobar fudbal i dominira u svojoj ligi", rekao je Pioli.
 
Hrvatski fudbaler Mario Mandžukić u januaru je potpisao za Milan, a Pioli je rekao da bi on mogao da bude u startnoj postavi u Beogradu.
 
"Mario je veliki profesionalac. On naporno radi kako bi bio na svom najboljem nivou. Sjajno radi i mislim da bi mogao da bude spreman da igra sutra", dodao je.
 
Pioli je rekao da će u Beograd doputovati i Zlatan Ibrahimović.
 
"Zlatan je pozvan, ceo tim će doći u Beograd. Žao nam je što neće biti publike na tribinama. Fudbal je napravljen za navijače, entuzijazam i strast. To bi pomoglo Zvezdi, ali i nama. Žao nam je što neće biti navijača", rekao je Pioli.
Sportski žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: