Zvezda dovodi Ivanića za 1,3 miliona evra

Nacionalni sport - Sreda 06.02.2019 - 11:45

Posle tri godine se vraća u Srbiju FOTO: EPA Posle tri godine se vraća u Srbiju FOTO: EPA
Zvezda će navodno platiti 1,3 miliona evra BATE Borisovu za 25-godišnjeg crnogorskog reprezentativca.
 
Ivanić bi već u sredu trebalo da obavi lekarske preglede u Beogradu i potpiše trogodišnji ugovor sa srpskim šampionom.
 
"Ostalo je još samo da se završe određeni papirološki detalji i Ivanić će postati novi fudbaler Crvene zvezde, pošto je transfer dogovoren", potvrdio je sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela. 
 
Sjajni plejmejker se posle tri godine vraća u Srbiju gde je svojevremeno bio kapiten novosadske Vojvodine. Ivanić je ove sezone postigao dva gola za BATE na 11 mečeva u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligi Evrope. 
 
On bi tako bio drugo pojačanje Zvezde iz BATE-a ove zime, nakon štopera Nemanje Milunovića, dok je u suprotnom smeru otišao Nemanja Milić. 
 
Zvezda je do sada dovela šest pojačanja, osim Milunovića stigli su još Miloš Vulić (Napredak), Dejan Vidić (Zlatibor), Erik Jirka (Spartak), Aleksa Vukanović (Napredak) i Milan Gajić (Bordo). 
 
U međuvremenu, "Rajo Mitić" su napustili Nenad Krstičić (AEK), Miloš Degenek (Al Hilal), Nikola Stojiljković (Maljorka), Slavoljub Srnić (Las Palmas), Nemanja Milić (BATE), Dejan Meleg (Levadijakos), dok je na pozajmicu u Zemun otišao Vidić.
 

Crvena zvezda dogovorila je još jedno veliko pojačanje ove zime, stiže i Mirko Ivanić.

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Vrs
06.02.2019. , 13:11
Hahahaha joj majko ne verujem.Pa decko zasto nisi igrao za Srbiju vec otisap za Crnu goru.Doveden si samo zato sto te hteo Partizan.Opet gomilanje igraca.Nadjite mi jedno od pojacanja Zvezde da ga nije hteo partizan bojim se da nam inaj Ilijev ovo namerno radi.Mnogo se Bahatimo bojim se da ovo nece dobro proci.Bacamo pare na igrwce koji uopste ne igraju Meleg,kafu umesto da proizvodimo igrace iz nase skole.Jel neko misli da bi ga pustao BATE da toliko vredi.