Zvezdinih milion razloga što nije vratila Kangu

Nacionalni sport - Sreda 22.07.2020 - 12:31

Sada je sve jasnije.

Kanga  će dobiti ugovor iz snova FK Crvena zvezda Kanga će dobiti ugovor iz snova FK Crvena zvezda
Crvena zvezda je ovog leta vratila Aleksandra Kataija, a spekulisalo se da bi ponovo među crveno-bele i Gelor Kanga.
 
Ipak, turski mediji otkrivaju da će Kanga pojačati Trabzon, vicešampiona te zemlje, sa kojim će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, ali će usput i dobiti ugovor iz snova.
 
Navodno, Trabzon je Kangi ponudio godišnju platu od 1,1 milion evra, ali uz to i 500.000 evra na ruke, kao bonus što je kao slobodan igrač pristao da dođe u njihov klub.
 
Sada je jasno da je Crvena zvezda imala milion razloga da ne povuče potez i pokuša da vrati Kangu, koji je usput imao i brojne bogate ponude sa istoka.
 
Kanga je ove sezone u dresu kluba iz Praga imao 15 golova i devet asistencija, pa ni ne čudi što su ga po isteku ugovora tražili sa svih strana.
 
Kanga je u Zvezdu stigao iz Rostova, ostaće upamćen njegov evrogol protiv Krasnodara kojim je crveno-belima prokrčio put do grupne faze Lige Evrope 2017. godine.
 
Za crveno-bele je postigao 13 golova i dodao 21 asistenciju, pre nego što je za milion evra otišao u prašku Spartu.
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: