"Barsa najbolja, ali nije nepobediva"

Svetski sport - Ponedeljak 16.04.2012 - 16:14

 Fudbaler Čelsija Frenk Lampard je ubeđen da londonski tim može da pobedi Barselonu u polufinalu Lige šampiona ako ponovi igru iz polufinala FA kupa u kojem je deklasiran Totenhem sa 5:1.

''Plavci'' su konačno odigrali utakmicu na nivou koji se očekuje od njih i tako dali svom rivalu Barseloni razlog za brigu pred okršaj na Stamford Bridžu koji je zakazan za sredu.

 

Čelsijeva šansa u duelu protiv aktuelnog španskog i evropskog prvaka je po mnogim stručnjacima minimalna, ali Lampard misli drugačije.

 

''Pre početka svake utakmice šanse su 50:50. Barselona je favorit zbog fudbalera  koji igraju za nju, ali ako u oba meča protiv njih odigramo kao što smo odigrali protiv Totenhema  onda imamo šanse'', rekao je Lampard.

 

On je objasnio da "plavci" moraju da igraju konstantno dobro i da u svim takmičenjima do kraja prvenstva nastupaju hrabro i sa mnogo samopouzdanja.

 

''Pobede nam donose samopouzdanje. Moramo da nastavimo niz uspeha u Ligi šampiona i u Premijer ligi. Barselona je najbolja, ali niko nije nepobediv. Hrabra igra protiv njih će doneti rezultat'', zaključio je Lampard.

Blic

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: