Barselona bez Mesija u revanšu sa Parižanima

Svetski sport - Sreda 03.04.2013 - 11:39

Najbolji fudbaler sveta doživeo povredu tetive desnog kolena u meču protiv Pari Sen Žermena koja bi mogla da ga udalji iz tima skoro mesec dana što bi značilo i neigranje u revanš meču protiv Parižana.

Leo MesiNapadač Barselone i trenutno najbolji igrač sveta Lionel Mesi mogao bi da odsustvuje tri nedelje sa terena zbog povrede tetive desnog kolena zadobijene u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena.

Mesi, koji je postigao vodeći pogodak za Barsu u 38. minutu u remiju protiv PSŽ-a (2:2), zbog povrede je napustio teren već posle prvih 45 minuta, a umesto njega je ušao Sesk Fabregas.

Argentinac bi trebalo da bude podvrgnut detaljnijim pretragama, a prema prvim najavama mogao bi da odsustvuje sa terena skoro mesec dana što bi značilo da neće biti spreman za revanš meč protiv Parižana.
"Naravno da će eventalni izostanak Mesija biti veliki gubitak za tim, ali sam uveren da će ga Fabregas odlično zameniti. Povreda jeste ozbiljnija, ali još nije sigurno koliko će odsustvovati. Preciznije detalje ćemo znati posle detaljnih pregleda u sredu", izjavio je pomoćni trener Barselone Žordi Roura.

Pored Mesija, koji je pod znakom pitanja, novi duel protiv PSŽ-a sasvim sigurno će propustiti njegov zemljak Havijer Maskerano koji će, zbog povrede članka desne noge, odsustvovati sa terena oko šest nedelja.

Mozzart Sport

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: