BL - Silni Bajern i Hanover, Augsburg uhvatio slamku

Svetski sport - Subota 23.02.2013 - 19:17

Ništa novo nije viđeno na mečevima 23. kola Bundeslige koji su igrani tokom subotnjeg popodneva. Bajern je "uništio" Verder u Minhenu, ništa manje ubojit nije bio ni Hanover, a Augsburg je na svom terenu došao do zlata vrednih bodova u borbi za opstanak.

 

Lider Bundeslige, Bajern Minhen, nastavio je da teroriše rivalske timove pošto je u okviru 23. kola na "Alijanc Areni" savladan Verder rezultatom 6:1.
 
Puleni Jupa Hejnkesa postarali su se da svome treneru na pravi način čestitaju jubilej hiljadite utakmice u Bundesligi a Verder je bio kolateralna šteta.
 
Roben i Martinez su započeli goleadu a Predl je crvenim kartonom u 44. minutu kumovao da njegov tim iz Minhena ode sa mrežom napunjenom do vrha.
 
U drugom poluvremenu nastavljeno je demoliranje Verdera a pored auitogola Selasija u strelce su se za Bajern upisali Gomez, dva puta, i Frank Riberi. Počasni pogodak za Verder postigao je De Brujne. Aleksandar Ignjovski proveo je svih 90. minuta na terenu ali mu gostovanje u Minhenu neće ostati u lepom sećanju.
 
Hanover je nakon ispadamnja iz Lige Evrope na svom terenu dočekao Hamburg i počistio ga rezultatom 5:1. Slobodan Rajković je igrao na poziciji štopera svih 90. minuta ali će sigurno biti prekoren od strane svog trenera nakon debakla Hamburga u Hanoveru.
 
Augsburg je pobedom nad Hofenhajmom uhvatio jedan od poslednjih vozova kako bi ostao u trci za opstanak do su dva remija rezultatom 1:1 viđena u Majncu i Štutgartu.
 
Rezultati 23. kola Bundeslige:
 
Petak:
Frajburg - Ajntraht 0:0
Subota:
Augsburg - Hofenhajm 2:1
Bajern - Verder 6:1
Hanover - Hamburg 5:1
Majnc - Volfsburg 1:1
Štutgart - Nirnberg 1:1
Šalke - Dizeldorf 18.30
 
 
Sportske.net

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: