Ćavi: Igrači i ja smo šokirani – kako je ovo moguće?! VIDEO

Svetski sport - Petak 15.04.2022 - 11:48

Trener Barselone Ćavi Ernandes osim od poraza od Ajntrahta nije skrivao razočaranje još jednim detaljem sa Nou Kampa.

FOTO: EPA-EFE FOTO: EPA-EFE
 
Sjajni Filip Kostić je sa dva gola i asistencijom predvodio nemački tim do pobede od 3:2 i plasmana u polufinale Lige šampiona.
 
Ali osim na terenu, Nemci su dominirali i na tribinama. Naime, na stadionu je od prisutnih 80.000 gledalaca, prema nekin navodima čak 30.000 bilo navijača Ajntrahta. 
 
Predviđeno je da gostujućih pristalica trebalo da bude tek oko 5.000, ali su navijači Barselone očigledno svoje karte prepustili pristiglim ljudima iz Frankfurta.
 
To je najpre šokiralo, a onda i razbesnelo Ćavija.
 
"Očekivao sam 70 ili 80 hiljada Barselonista ovde, ali to se nije dogodilo. Svlačionica, dakle, igrači i ja zahtevamo objašnjenje od kluba zašto je bilo tako", poručio je Ćavi upravi kluba.
 
"Cilj nam je bio finale ovog takmičenja, a sada smo ispali već u četvrtfinalu. Evidentno je da nam atmosfera na našem stadionu nikako nije pomogla. Iz kluba kažu da to proveravaju. Videćemo...", dodao je Ćavi i nastavio:
 
"Ovo nije izgledalo kao domaća utakmica Barselone, nego kao meč na neutralnom terenu gde oba rivala dobiju po pola kapaciteta stadiona. Očito je naš klub, koji je domaćin, pogrešio. Jako smo razočarani zbog toga. Pre utakmice sam u razgovorima sa igračima isticao kako nam je u ovoj utakmici presudna pomoć navijača, a onda smo izašli na teren i imali šta da vidimo. Na utakmici, kada nam je atmosfera bila najvažnija, dobili smo igranje na našem, ali podeljenom stadionu".
 
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: