Da li Partizan sa navijačima može do majstorice?

Svetski sport - Četvrtak 03.06.2021 - 11:02

Košarkaši Mega Sokerbeta pobedili su Partizan u prvom meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije, a priliku da obezbede mesto u borbi za trofej imaće večeras u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Crno-beli su pod pritiskom nakon poraza od Mega Sokerbeta FOTO: Screenshot Crno-beli su pod pritiskom nakon poraza od Mega Sokerbeta FOTO: Screenshot
Crno-beli su pod pritiskom, nemaju više pravo na kiks, a dodatna glavobolja stručnom štabu na čelu sa Aleksandrom Matovićem su problemi sa povredama. Neizvesno je da li će u timu biti Rašon Tomas, dok je sezona završena za Treja Dreksela.
 
„Prihvatili smo neke koncepcijske rizike, koji se nisu isplatili. Mega je pogodila šuteve koje smo morali da odbranimo. Večeras igramo novu utakmicu, moramo dobro da se spremimo i odigramo što boljem,“ poručio je Matović.
 
Prvi duel obeležio je i verbalni sukob košarkaša Partizana sa centrom Mege Filipom Petruševim. Pale su teške reči, ali je mladi igrač odmah spustio loptu.
 
„Nikad protiv Partizana, samo odgovor na provokacije igrača,“ napisao je Petrušev na Instagramu uz fotografiju u crno-belom dresu.
 
Večerašnja utakmica na programu je u 19 časova, a pristalice Partizana su u utorak na društvenim mrežama, uprkos važećim epidemiološkim merama, pozivali navijače da dođu u Halu sportova „Ranko Žeravica“ i podrže ekipu.
N1, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: