Dizao je pehar na tom mestu, a sad nema propusnicu da uđe VIDEO

Svetski sport - Subota 19.01.2019 - 12:22

Obezbeđenje na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu nije pustilo tenisera Rodžera Federera da uđe u svlačionicu bez akreditacije

Pravila moraju da se poštuju FOTO: AP Pravila moraju da se poštuju FOTO: AP
Pravila moraju da se poštuju, bez obzira što je Federer višestruki šampion Melburna, osvajač 20 grend slem titula, teniser koji je najviše vremena proveo na prvom mestu na ATP listi i jedan od najpoznatijih sportista na planeti. 
 
Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako radnik obezbeđenja ispred svlačionice zaustavlja Federera i pokazuje mu da mu nedostaje akreditacija. 
 
Svi učesnici Australijan opena, igrači, treneri, zvaničnici turnira i predstavnici medija imaju akreditacije sa fotografijom, imenom i prezimenom, funkcijom koju obavljaju na turniru i bar kodom koji se skenira na ulazima. 
 
Federer se nije raspravljao, sačekao je dok nisu došli članovi njegovog tima, a kada su pokazali akreditacije dozvoljeno im je da uđe u svlačionicu. Švajcarac je danas trenirao na terenima Melburn parka, a u nedelju igra protiv Grka Stefanosa Cicipasa u osmini finala.
 
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: