Džejsi Kerol igra za Crnu Goru

Svetski sport - Sreda 25.04.2012 - 15:51

Košarkaš Real Madrida Džejsi Kerol najverovatnije će postati reprezentativac Crne Gore, saznaju podgoričke ’Vijesti’

Džejsi Kerol Džejsi Kerol

Crna Gora ovog leta igra kvalifikacije za EP 2013. u Sloveniji, a u grupi je sa Srbijom, Izraelom, Slovačkom Estonijom i Islandom.

 

Sa Kerolom je već razgovarao novi selektor crnogorske reprezentacije Luka Pavićević, dogovor je u načelu postignut, a ostalo je da se utanače detalji i dogovor formalizuje.

 

On je zimus zatražio pasoš Azerbejdžana, ali od dogovora sa tom reprezentacijom nije bilo ništa.



U reprezentaciji Crne Gore će verovatno zameniti Omara Kuka, jer samo jedan naturalizovani košarkaš ima pravo nastupa. Kuk je igrao na poziciji plejmejkera, a posle Evropskog prvenstva u Litvaniji bilo je jasno da on verovatno više neće biti član crnogorskog nacionalnog tima.



Selektor Pavićević procenio je da je u ovom trenutku Crnoj Gori potrebniji bek šuter, a Kerol je više puta dokazao da je jedan od najboljih u Evropi.
 


Crnogorci će u kvalifikacijama ipak biti oslabljeni pošto će Nikola Peković pauzirati celo leto zbog operacije desnog skočnog zgloba koju će obaviti 15. maja.

Vjesti

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: