Gvardiola: Počasti za Liverpul, zaslužili su sjajan doček

Svetski sport - Nedelja 28.06.2020 - 14:39

Pep Gvardiola, menadžer fudbalera Mančester sitija, obećao je da će njegovi igrači odati počast novim šampionima Premijer lige, igračima Liverpula.

Gvardiolini igrači će stati u “počasni špalir” FOTO: Getty Images Gvardiolini igrači će stati u “počasni špalir” FOTO: Getty Images
Dva tima se sastaju u četvrtak 2. jula u utakmici 33. kola Premijer lige na “Etihadu”.
 
Meč praktično neće imati takmičarskog značaja, a Gvardiola je poručio da će njegovi igrači stati u “počasni špalir” i tako pozdraviti igrače rivalskog tima po izlasku na teren, što je običaj koji se neguje u Premijer ligi.
 
Liverpul je osvojio prvu titulu posle 30 godina.
 
“Napravićemo počasni špalir, naravno. Pozdravićemo igrače Liverpula kada dođu u našu kuću na neverovatan način. Uradićemo jer to zaslužuju”, izjavio je trener “građana”.
 
On je ipak odbio da kaže da li će produžiti ugovor sa klubom kada mu on istekne u leto 2021.
 
“Izuzetno sam zainteresovan za ovaj finalni deo sezone, a za sve posle toga, videćemo. Zadovoljan sam što sam u ovom klubu, ne želim da razmišljam previše unapred”, rekao je Gvardiola.
 
Njegov tim od 19.30 časova očekuje gostovanje Njukaslu u susretu četvrtfinala FA kupa Engleske.
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: