Ibrahimović: Ja sam predsednik, igrač i trener u Milanu!

Svetski sport - Sreda 08.07.2020 - 12:30

Zlatan Ibrahimović još jednom je izbio u centar pažnje sjajnom partijom protiv Juventusa.

Sjajna partija protiv Juventusa FOTO: EPA-EFE Sjajna partija protiv Juventusa FOTO: EPA-EFE
Milan je u utorak uveče savladao aktuelnog šampiona sa 4:2, iako je u jednom momentu gubio sa 0:2.
 
Šveđanin je gol dao iz jedanaesterca i pokrenuo veliki preokret na "San Siru".
 
"Ja sam mator, to nije tajna! Ali godine su samo broj. Radim dobro, u dobroj sam formi, igrao sam danas više nego u prošloj utakmici. Osećam se dobro, iskreno, pokušavam da pomognem timu u svakom pogledu", rekao je Ibrahimović za "DAZN".
 
Kada je izašao iz igre i seo na klupu, konstantno je davao savete saigračima na terenu, pa je pitanje bilo da li je spreman za trenerski posao.
 
"Ja sam predsednik, igrač i trener! Ali jedina negativna stvar je ta što sam plaćen samo da budem igrač. Da sam bio ovde od prvog dana u sezoni, osvojili bismo 'Skudeto'", poručio je Šveđanin.
 
A na pitanje da li će ostati u Milanu i sledeće sezone, Ibrahimović nije precizno odgovorio.
 
"Videćemo, videćemo... Imam još mesec dana da uživam, ali tu je i čudna situacija koja se odvija i koju mi ne kontrolišemo. Ne znam da li su me navijači videli uživo poslednji put. Moguće. Zašto? Čitajte između redova... Čudno je igrati iza zatvorenih vrata, a da je 'San Siro' bio pun večeras, to bi bilo prelepo veče".
 
"Uživam u Milanu, želeo sam da se ovde osetim ponovo živim. Imam 38 godina, nemam fizičku spremu kakvu sam imao, ali sam pametan. Nisam pokušavao da uradim iste stvari kao kada sam imao 20 godina. Nisam ovde da bih bio maskota, ali sam ovde da pomognem saigračima, klubu i navijačima", zaključio je Ibrahimović.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: