ISPRED JE SAMO PELE: Nejmar drugi najbolji strelac u istoriji reprezentacije Brazila

Svetski sport - Sreda 14.10.2020 - 13:29

BRAZILSKI fudbaler Nejmar postao je drugi najbolji strelac u istoriji reprezentacije, nakon što je postigao tri gola u pobedi protiv Perua u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Nejmar postao drugi najbolji strelac u istoriji reprezentacije FOTO: Getty Images Nejmar postao drugi najbolji strelac u istoriji reprezentacije FOTO: Getty Images
Brazil je rano jutros pobedio Čile sa 4:2, a Nejmar je postao drugi najbolji strelac u istoriji reprezentacije sa 64 gola. On je odigrao 103 utakmice za državni tim.
 
Najbolji strelac je Pele sa 77 pogodaka, koliko je postigao u 92 meča.
 
U ostalim utakmicama odigranim u noći između utorka i srede, Paragvaj je pobedio Venecuelu sa 1:0, a Čile i Kolumbija odigrali su neršeno 2:2.
 
Na tabeli južnoameričkih kvalifikacija Brazil i Argentina su prvi sa po šest bodova iz dve utakmice, a Kolumbija i Paragvaj imaju po četiri. Ekvador i Urugvaj imaju po tri boda, a Čile i Peru po jedan bod. Na začelju su Venecuela i Bolivija bez bodova.
 
Prve četiri ekipe će se direktno plasirati na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, a petoplasirana će ići u baraž.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: