Jokićev šou na konferenciji posle Ol stara: Oduzeli su mi MVP titulu, nema veze, biće sledeće godine

Svetski sport - Ponedeljak 17.02.2020 - 13:13

Zaista sam uživao, uživao sam prošle godine, takođe i sada. Uživao sam u mometu i tome što sam sa ovim momcima – rekao je srpski as

Jokić drugi put uzastopno na Ol star meču NBA lige FOTO: Getty Images Jokić drugi put uzastopno na Ol star meču NBA lige FOTO: Getty Images
Srpski centar Nikola Jokić drugi put uzastopno našao se na Ol star meču NBA lige. U noći između nedelje i ponedeljka, na 69. susretu svih zvezda najjače lige na svetu, koji je ove godine održan u Čikagu, Jokić nije ostvario zapaženiji učinak na parketu, ali ga to nije sprečilo da “zablista” na konferenciji za medije posle meča.
 
- Zaista sam uživao, uživao sam prošle godine, takođe i sada. Uživao sam u mometu i tome što sam sa ovim momcima. Pogodio sam dva puta, toliko sam srećan. Oduzeli su mi MVP titulu, ali nema veze, biće sledeće godine. Sada treba da se odmorimo i sezona se nastavlja – rekao je Jokić i izmamio osmehe prisutnih novinara.
 
Iako je postigao samo 5 poena, za 12 minuta na parketu, Jokićeva trojka bila je jedan od važnijih momenata u meču u kojem je Lebronov tim, čiji je Nikola bio deo, slavio 157:155.
 
- Znam, ja sam promenio sve - nastavio je Jokić sa šalama, a zatim je opisao i neobičnu proslavu, „sviranje” električne gitare.
 
- Ne znam, hteo sam da napravim nešto glupo i mislim da sam to uradio - rekao je Jokić, dodavši da bi mu bilo draže da je u odlučujućim momentima meča bio na parketu.
 
- Nije mi bilo teško što sam na klupi, jer nismo izgubili, ali volim da budem u takvim momentima na parketu - rekao je Jokić, koji je naglasio i da mu se dopada novi format Ol-star utakmice.
 
- Mislim da je bolji, jer kada se igra u svakoj četvrtini posebno, veći je takmičarski naboj - zaključio je Jokić.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: