Jovetić i Ljajić razbili Inter(VIDEO)

Svetski sport - Ponedeljak 18.02.2013 - 09:51

Fiorentina - Inter 4:1 uz dva gola Stevana Jovetića i dva gola Adema Ljajića. Pogledajte "mučenje" Interista u režiji dvojice bivših igrača Partizana.

U utakmici u kojoj su dominirali igrači na "ić" sa područja cele bivše Jugoslavije, dvojica su bila bolja od ostalih.

Bivši fudbaleri Partizana Stevan Jovetić i Adem Ljajić demolirali su nesrećni inter na "Artemio Franki" stadionu u Firenci.

Dok su se gosti pitali šta ih je snašlo: Fiorentina - Inter 4:1 (2:0), uz dva gola Jovetića i dva gola Ljajića!

Pored Crnogorca Jovetića i Srbina Ljajića, na "Frankiju" su igrali naši Nenad Tomović, koji je bio više nego siguran u odbrani Fiorentine, Zdravko Kuzmanović, koji se utopio u sveopšte sivilo crno-plavih, kao i Hrvat Mateo Kovačić, kojeg ne trener Intera Andrea Stramaćoni zamenio na poluvremenu i Slovenac Samir Handanović, koji je spasao Inter i ubedljivijeg poraza ove nedelje uveče!

"Nerazuri" su u Firencu stigli sa nizom od 15 utakmica bez poraza od "Viole" u svim takmičenjima. Poslednji put kada je Fiorentina pobedila milanski tim bio je februar 2006. godine (2:1). Ko bi rekao da će se sve ovako završiti?

 

 

 

Mondo

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: