Ko ne završi prvenstvo ostaje bez Evrope?

Svetski sport - Subota 28.03.2020 - 13:53

U mnogim zemljama, posebno Italiji i Engleskoj, čuju se predlozi da se sezona poništi, ali UEFA odbija takvu ideju, pogotovo jer je odložen EURO i veruje se da će prostora za završetak liga da bude

UEFA dala rok ligama do 30. jula FOTO: EPA UEFA dala rok ligama do 30. jula FOTO: EPA
Evropska fudbalska unija (UEFA) obavestila je nacionalne saveze da, ako ne budu završena prvenstva, sledeće sezone neće imati predstavnike u Ligi šampiona i Ligi Evrope, objavio je engleski San.
 
Kako se navodi, UEFA insistira da se po okončanju pandemije korona virusa na terenu završe takmičenja i dala je rok ligama do 30. jula, koji je spremna da produži i za još mesec dana.
 
U mnogim zemljama, posebno Italiji i Engleskoj, čuju se predlozi da se sezona poništi, ali UEFA odbija takvu ideju, pogotovo jer je odložen EURO i veruje se da će prostora za završetak liga da bude.
Sportski žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: