LŠ: Ronaldo sprema pakao Simeoneu, Nastasić i Šalke u Mančesteru

Svetski sport - Utorak 12.03.2019 - 12:29

Kristijano: Verujem u prolaz, očekujem perfektan meč. Možemo da nadoknadimo dva gola zaostatka

Ronaldo se odmorio i rehabilitovao FOTO: AFP Ronaldo se odmorio i rehabilitovao FOTO: AFP
Kristijano Ronaldo se odmorio, rehabilitovao, skupio izgubljenu snagu i u najavi revanš meča osmine finala Lige šampiona preti Atletiko Madridu! As Juventusa je veliki optimist pred večerašnji revanš u kome "jorgandžije" iz Madrida donose izuzetan kapital za ovaj nivo takmičenja (2:0) a pritom važe za tim koga je teško razbiti.
 
Ako Portugalac zaista zaigra na svom nivou, može da se dogodi da ponovo bude koban po trenera Madriđana Čola Simeonea koji još dobro pamti het-trik kojim je bio izbačen u polufinalu LŠ 2017. godine.
 
Atletiko veoma ceni, posebno trenera Simeonea.
 
- Čolo je zaštitini znak Atletika, godinama ovaj tim igra na najvišem nivou, organizovani su, snažni, imaju fantastičan kontranapad. Ali, mi moramo da rizikujemo, jer verujem da smo sposobni da odigramo perfektan meč i da nadoknadimo minus iz Madrida. Nismo verovali da možemo da izgubimo 2:0, ali u Ligi šampiona su sva čuda moguća. Videli ste uostalom kako su ispali Real i PSŽ. Znam da Juventus može da odigra perfektan meč i to će biti večeras - hrabri saigrače Ronaldo.
 
Trener domaćina Masimilijano Alegri neće moći da računa na "požutelog" Aleksa Sandra, ali i na povređene Barzaljija, Kediru i De Šilja, dok je rovit i Daglas Kosta. Atletiko takođe dolazi okrnjen bez suspendovanih Dijega Koste i Tomasa, odnosno povređenih Ernadeza i Felipe Luisa. U avion je ušao tek oporavljeni Dijego Godin, ali osnovni cilj koji se Simeone postavio igračima je - zatresti mrežu Juventusa barem jedanput.
 
Mančester siti je favorit u duelu sa Šalkeom. Matija Nastasić stiže na "Etihad" gde je igrao, ali za Šalke je važnije da se koncentriše na Bundesligu gde mu gori pod nogama u borbi za opstanak nego da se istroši protiv "građana".
 
 
ŽREB 15. MARTA
 
Žreb četvrtfinala Lige šampiona biće održan 15. marta u Nionu i nema povlašćenih. Finale je zakazano za 1. jun na stadionu madridskog Atletika "Vanda Metropolitano".
 
- Ja verujem u prolaz, želim da verujete i vi, naši navijači, zajedno sa nama. Zato nam je u ovom teškom momentu potrebna vaša velika podrška, a zajedno Atletiku možemo da napravimo atmosferu pakla - apelovao je Ronaldo.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: