Mančester junajted platio 1,8 miliona funti za Solšera

Svetski sport - Četvrtak 20.12.2018 - 11:44

Fudbalski klub Mančester junajted platio je norveškom Moldeu oko 1,8 miliona funti da pusti trenera Ole Gunara Solšera na pozajmicu do kraja sezone, preneo je danas Skaj.

Solšer će debitovati na klupi Junajteda u subotu FOTO: AFP Solšer će debitovati na klupi Junajteda u subotu FOTO: AFP
Uprava Junajteda je u utorak otpustila trenera Žozea Morinja zbog loših rezultata, a juče je imenovala svog bivšeg igrača Solšera za privremenog trenera do kraja sezone.
 
Solšer, koji je trenersku karijeru počeo 2008. godine u rezervnom timu Mančester junajteda, nedavno je produžio ugovor sa Moldeom do 2021. godine.
 
Skaj je preneo da bi Junajted morao da plati Moldeu još 7,2 miliona funti, ako želi da zadrži Solšera i po završetku sezone.
 
Solšer će debitovati na klupi Junajteda u subotu u utakmici protiv Kardifa, gde je svojevremeno radio kao trener.
 
Junajted ima najlošiji start u istoriji Premijer lige, šesti je na tabeli sa 19 bodova zaostatka za prvoplasiranim Liverpulom i 11 bodova zaostatka za Čelsijem na četvrtom mestu, koje vodi u Ligu šampiona.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: