Mesi se vraća za desetak dana

Svetski sport - Sreda 03.04.2013 - 17:22

Leo Mesi provešće van terena deset dana, saopštio je fudbalski klub Barselona.

Leo Mesi Leo Mesi

U zavisnosti od oporavka nakon povrede zadnje lože biti procenjeno može li da bude spreman za revanš četvrtfinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena.

Španski sportski dnevnik As prenosi da Argentinac sigurno propušta prvenstvenu utakmicu protiv Maljorke, ali se ne isključuje mogućnost da on ipak bude u sastavu za revanš sa francuskim klubom.

Zvanično najbolji fudbaler sveta u utorak uveče postigao je vodeći gol za Katalonce, ali je u finišu prvog dela zaradio istegnuće zadnje lože, zbog kojeg je na poluvremenu ostao u svlačionici.

Činilo se da je povreda Barsine zvezde mnogo teža, ali su lekari detaljnim pregledima utvrdili da će on uskoro ponovo na teren.

"Uskoro se vraćam. Na sreću, nije ništa ozbiljno" poručio je Mesi preko Fejsbuka, uputivši podršku Havijeru Maskeranu, koji je u finišu susreta zamenjen zbog povrede ligamenata kolena.

Maskerano će pauzirati čak šest nedelja, ali svakako ne bi igrao revanš protiv Parižana zbog žutih kartona.

Barselona je protiv Pari Sen Žermena odigrala nerešeno 2:2, a revanš je na programu 10. aprila na Nou Kampu.

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: