Nadal: Nisam zaboravio da igram

Svetski sport - Utorak 25.12.2012 - 14:25

Iako nije igrao od Vimbldona, španski teniser Rafael Nadal smatra da će brzo uhvatiti priključak sa Đokovićem, Federerom i Marijem.

nadal nadal

“Nisam zaboravio kako se igra. Već sam ukupno dve godine proveo van terena, a odigrao sam više od 600 ATP mečeva. Osećam se dobro, osvojio sam Rolan Garos i te emocije još su u meni”, rekao je Nadal pred egzibiciju u Abu Dabiju.

“Turnir u UAE je test, moj cilj nije taj turnir, ali ni Doha ni Australijan open. Moj cilj jeste da ponovo budem spreman i da povratim osećaj. Koleno je jedino do čega mi je stalo. Neću pridavati mnogo značaja onome što će se dogoditi u narednih mesec-dva. Želim da Indijan Vels i Majami, a potom i sezonu na šljaci, dočekam u dobrom stanju”, dodao je osvajač 11 Grend slem titula.

Nadal kaže da je svestan da mu koleno neće biti u najboljem stanju u Abu Dabiju i dodaje:

“Ipak, osećam se bolje, doktori kažu da je u redu i to su dobre vesti. Sve što se dogodilo prihvatio sam normalno, kao deo svoje karijere. To je još jedan izazov”.

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: