Pogledaje pet možda najboljih slobodnih udaraca ove sezone (VIDEO)

Svetski sport - Petak 22.02.2013 - 08:58

Golovi Kristijana Ronalda i Gereta Bejla iz slobodnih udaraca u 'baletskom' stilu svakako su fenomenalni. Ali, mogu li da se porede sa nekim od ovih maestralnih slobodnjaka.

5. Lejton Bejns, Everton – Njukasl
Defanzivac Evertona, koji sve više i više podiže nivo svoje igre, poznat je kao igrač koji maestralno izvodi slobodnjake. U to se uverio i golman Njukasla Tim Krul.

4. Marko Rojs, Borusija Dortmund – Augzburg
Napadač koji je pre dolaska u Dortmund bio povezivan sa Mančester Sitijem i Arsenalom. Nema sumnje da bi fanovi Premijer lige uživali gledajući Rojsa na Ostrvu. Sjajnim golom iz ugla protiv Augzburga, Rojs je pokazao samo deo svog kvaliteta.


3. Lionel Mesi, Argentina – Urugvaj
Šta više reći o ovom fenomenalnom Argentincu, a da već nije rečeno. Pogledajte kako je Mesi nadmudrio živi zid Urugvaja u kvalifikacionom meču za Svetsko prvenstvo.


2. Huan Kintero, Kolumbija U20 – Argentina U20
Mančester junajted već dugo motri na ovog talentovanog mladog vezistu Peskare. Takođe, Kintero se nalazi i u notesu vodećih klubova Serije A. Nije ni čudo obzirom kakve partije pruža Kolumbijac ove sezone.


1. Huan Arango, Borusija Mehengladbah – Lacio
Dok većina priča o specifičnim slobodnjacima Ronalda i Bejla, Arango je pokazao da još neko sem njih dvojice zna da 'udari' loptu na taj način. U ovom slučaju, golman Lacija jednostavno nije imao šanse.

Mozzart Sport

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: