Rukavina presudio utakmicu

Svetski sport - Nedelja 27.01.2013 - 09:52

Meč Levantea i Valjadolida rešio srpski fudbaler Antonio Rukavina autogolom u 90. minutu. Navijači u Saragosi videli isključenja, ne i golove, Stefan Babović presedeo je celu utakmicu na klupi.

utakmica Valjadolid-Levante (foto:rts) utakmica Valjadolid-Levante (foto:rts)

 

Fudbaleri Levantea pobedili su na svom terenu ekipu Valjadolida sa 2:1 u 21. kolu španske Primere, a meč je rešio srpski fudbaler Antonio Rukavina autogolom u 90. minutu.
 
Valjadolid je bolje počeo meč i poveo već u osmom minutu preko Havijera Barahe. Izjednačio je Hoze Barkero u 44. minutu, a potom je u završnici meča Rukavina zatresao sopstvenu mrežu.
 
Ekipi Valjadolida, koju se klupe predvodi srpski stručnjak Miroslav Đukić, ovo je bio prvi poraz posle tri utakmice u šampionatu.
 
Fudbaleri Saragose odigrali su  na svom terenu protiv Espanjola nerešeno bez pogodaka. Prilično dosadnu utakmicu na stadionu La Romareda obeležila su dva crvena kartona.
 
Prvo je u 80. minutu drugi žuti karton i isključenje zaradio fudbaler Espanjola Havi Lopez, a dva minuta kasnije ista sudbina snašla je Kristijana Sapunarua iz Saragose.
 
Srpski fudbaler Stefan Babović presedeo je celu utakmicu na klupi domaće ekipe.
rts

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: