Severnomakedonski napadač glavom nasrnuo na sudiju! VIDEO

Svetski sport - Sreda 31.07.2019 - 14:18

Severnomakedonski napadač Agim Ibraimi napravio je skandal tokom utakmice svoje Škendije i luksemburškog Didelanža u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Isključen u poslednjim trenucima meča FOTO: YouTube printscreen Isključen u poslednjim trenucima meča FOTO: YouTube printscreen
Škendija je ispala ukupnim rezultatom 3:2, pošto je u gostima odigrala samo 1:1, a Ibraimi je bio jedan od trojice gostujućih igrača koji su dobili crveni karton.
 
On je isključen u poslednjim trenucima meča jer je glavom nasrnuo na sudiju koji je prethodno pokazao crveni i njegovom saigraču Nafijuu.
 
Igrači šampiona Severne Makedonije u finišu susreta potpuno su izgubili živce, pošto je seriju isključenja u 84. minutu započeo Visar Musliu, svojim drugim žutim kartonom.
 
Didelanž je uspeo da sačuva remi i dođe do ukupnog trijumfa, pa će u sledećem kolu igrati protiv Kaljua, koji je porazom od Seltika ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona.
 
Inače, Ibraimi je lider tima iz Tetova, iza sebe ima bogatu karijeru, a igrao je između ostalih za Salcburg, Olimpiju, Maribor, Kaljari i Astanu.
 

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: