Tom Brejdi želi titulu, a ko sme da ga zaustavi?

Svetski sport - Utorak 08.09.2020 - 13:10

Da li će Tom Brejdi moći da dođe do još jedne šampionske titule u novoj ekipi?

Tom Brejdi Tom Brejdi
Tom Brejdi i Nju Ingland Patriotsi su se razišli posle 20 godina izuzetno uspešne saradnje i šest osvojenih šampionskih titula, a Tom će sada u novi šampionski pohod krenuti u novom timu.
 
Divizija NFC Jug u kojoj se nalazi nije nimalo laka, ali kada imate šampionske ambicije takve stvari ne smeju da vam budu prepreka. Ukoliko Tampa Bej Bakanirsi završe ispred Nju Orleans Sejntsa, Atlanta Falkonsa i Karolina Pantersa imaće lakši put do Superboula.
 
Mnogo toga je "na kocki".
 
 
Tampa Bej Bakanirsi
 
Dakle, Tampa Bej Bakanirsi uspeli su da "ugrabe" Toma Brejdija ispred konkurencije i da ga okruže fantastičnim igračima kako bi samouvereni krenuli u pohod na šampionsku titulu.
 
Iskusni trener Brus Arijans počinje svoju drugu sezonu na klupi Baksa, imao je poverenja u Džejmisa Vinstona koji je sezonu završio ispisavši istoriju NFL–a sa 30 tačdauna i 30 intersepšna, pa je bilo jasno da to mora da se menja, uz naravno deo odbrane koji je Arijans najavio čim je stigao.
 
Tampa je odlučila da krene agresivno u narednu sezonu i Brejdija spojila sa bivšim saigračem kome je penzija dosadila, a radi se naravno o Robu Gronkovskom. Nije samo Gronk opasno oružje Toma Brejdija, pogotovo kada pričamo o hvatačima.
 
Sjajni Majk Evans će verovatno biti prva meta, tu je i Kris Godvin koji stoji rame uz rame sa Evansom, a od vajd risivera imaju i Tajlera Džonsona, Džejdena Mikensa, Skota Milera i Džastina Votsona, dok na poziciji tajt enda ne smemo zaboraviti Kamerona Brejta i Ou Džeja Hauarda koji su bili jako dobar tandem "velikih meta".
 
Kada govorimo o igri trčanjem, tu će se sve svesti na dva velika imena – Lešona "Šejdija" Mekoja i nedavno potpisanog Lenarda Furneta. Deluje kao da Tom Brejdi godinama nije bio okružen ovako talentovanim ofanzivnim igračima.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: