Boing sleteo u reku, svi preživeli (FOTO)

Svetske vesti - Subota 04.05.2019 - 12:22

Dvadeset jedna osoba je povređena kada je avion "boing 737", sa 143 putnika i članova posade, sa kraja piste sleteo u reku Sent Džons, blizu Džeksnovila, na Floridi.

Dvadeset jedna osoba je povređena FOTO: Getty Images Dvadeset jedna osoba je povređena FOTO: Getty Images
Avion nije potopljen. Svi povređeni su prevezeni u bolnicu i u dobrom su stanju, saopštila je na Tviteru šerifova kancelarija u Džeksnovilu, prenosi Rojters.
 
"Avion, čarter 'boing 737', koji je stigao iz mornaričke stanice Gvantanamo na Kubi sa 136 putnika i sedam članova posade, sleteo je u reku Sent Džons blizu Džeksnovila, na Floridi oko 21.40 sati po lokalnom vremenu", rekao je portparol vazdušne baze Floride.
 
Nadležni izjavljuju da je "boing 737" skliznuo s piste, a da je nos aviona u blatu reke.
 
"Spuštali smo se, avion je doslovno udario u zemlju i zatim se odbio. Bilo je jasno da pilot nema potpunu kontrolu nad avionom koji je ponovo odskočio", rekla je za Si-En-En putnica u avionu, advokat Džeril Borman.
 
Dodala je da je to bilo zastrašujuće iskustvo.
 
Predsednik SAD Donald Tramp ponudio je pomoć, napisao je na Tviteru gradonačelnik Džeksnovila Leni Kuri.
 
Spasilačke ekipe postavljene su blizu aerodroma.
 
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: