"Laž da je Putin dobio dete"

Svetske vesti - Petak 13.03.2015 - 16:17

Dmitrij Peskov portparol Vladimira Putina odbacio je medijske glasine da je ruski predsednik dobio dete.

Foto: Beta/AP Foto: Beta/AP

Informacija da je Putin dobio dete je lažna", rekao je Peskov za magazin "Forbs", komentarišući izveštaje nekih evropskih medija zasnovane na nepouzdanim izvorima, prenela je agencija Tass.

Peskov je naveo da će pitati ljude koji imaju novca da organizuju takmičenje za najbolju "novinarsku patku".

Svetskom internet mrežom kruže različite glasine i spekulacije o razlozima Putinovog izostanka u javnosti poslednjih dana, pa su se pored teorija da je bolestan, pojavile i tvrdnje da je odsutan zbog rođenja deteta.

Ruski predsednik ima dve ćerke Mariju (30) i Katerinu (31).

Ruski predsednik, iako poznat po svakodnevnom prisustvu u medijima, nije viđen od prošlog četvrtka i sastanka sa italijanskim premijerom Mateom Rencijem, a serija otkazanih sastanaka i atmosfera tajnovitosti u Moskvi su poslužili da se razviju teorije zavere - od toga da je bolestan, preko toga da je prisustvovao porođaju svog deteta, do toga da je mrtav.

Iz Kremlja je juče poručeno da je sa "Putinom sve u redu" i da je njegov "stisak ruke i dalje toliko jak da može nekom da slomi šaku", a istovremeno je objavljeno nekoliko fotografija sa sastanka ruskog predsednika, koji su navodno održani u danima njegovog "nestanka".

TANJUG

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: