SPEKTAKULARNA SCENA NA PARADI U FRANCUSKOJ: Leteći vojnik sa automatom u rukama proleteo pred Makrona! (VIDEO)

Svetske vesti - Nedelja 14.07.2019 - 15:22

U Parizu je u toku parada povodom francuskog nacionalnog praznika Dana pada Bastilje, a jednu od najspektakularnijih scena na defileu pred tribinom, na kojoj je predsednik Francuske Emanuel Makron, priredio je bivši džet-ski šampion Freki Zapata koji je leteo na svom "Flajbord eru" - ledbdećoj kupoli koja mu omogućava manevre kao iz naučnofantastičnih filmova.

Zapata u ruci nosi automatsku pušku FOTO: AP Zapata u ruci nosi automatsku pušku FOTO: AP
Na snimku objavljenim na društvenim mrežama vidi se da Zapata u ruci nosi automatsku pušku, što ukazuje da bi ova letelica mogla da bude upotrebljena u arsenalu francuske vojske.
 
"Parizjen" navodi da je u pitanju letelica koju kao gorivo pokreće kerozin, poseduje pet mini turbo motora koji omogućuju brzinu do 190 kilometara na čas, a let može da traje do 10 minuta.
 
Makronu se očigledno dopala demonstracija "Flajbord era" pošto je uz široki osmeh i aplauz pozdravio Zapatu koji je odleteo i prepustio mesto drugim učesnicima parade.
 

Kurir, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: