Voće koje najviše volite govori kakvi ste

Zivot i stil - Ponedeljak 07.08.2017 - 10:17

Voće koje volite može da bude pokazatelj ko ste i kakvi ste. Tako su govorili još u drevnom Japanu, a stručnjaci su vremenom samo produbili ovu teoriju.

Koja je vaša voćka? Foto: Thinkstock Koja je vaša voćka? Foto: Thinkstock

Mnogi misle da ono odražava naš karakter i da je to odgovor zbog čega jedemo i sanjamo baš pojedine voćke.

Stručnjaci su potanko objasnili i šta naše omiljeno voće govori o nama:

Lubenica

Ovo je izbor večitih optimista kojima je čaša uvek do pola puna. Šta god da se desi u životu, vi ćete pronaći svetao ugao gledanja na stvari i prebroditi svaku krizu. Vrlo ste vredni i posvećeni, ništa vam nije teško, a ujedno ste i senzualni i čulni, što vas čini privlačnim suprotnom polu. Za partnera ste spremni sve da uradite i često mu priređujete lepa iznenađenja, kao dokaz ljubavi.

Jagoda

Ovo je omiljeno voće zabavnih, veselih, prijatnih osoba, koji umeju da uživaju u životu, sofisticirani su i prepoznaju lepo. Poznati su po istančanom ukusu i stilu, raduju se malim stvarima i vrlo su kreativni. Osetljivi su na nepravdu i teško se mire sa povredama i uvredama bližnjih. Skloni su čak i da se svete u tim situacijama, ali su zato, dok ste dobri prema njima, melem za ranu. Zato se trudite da ih ne izigrate.

Jabuka

Ona se slaže uz vredne osobe, pomalo konzervativne, u suštini klasične. Dobra strana ljubitelja jabuka je što su pošteni, pravedni, vredni, pravi prijatelji i iskreni partneri. Međutim, nekima deluju dosadno, jer uvek igraju po unapred poznatim pravilima, pa su previše predvidivi.

Grožđe

Ovo voće vole komunikativne, društvene osobe, rođene za timski rad. Vrlo su ambiciozne, uspešne, samouverene i svesne svojih kvaliteta, ali i samokritične. U vezi ne pristaju na kompromise. Kada se zaljube, posvećene su i predane, a za suprotan pol često deluju vrlo fatalno.

Breskva

Ljubitelji breskve su dobri roditelji i iskreni prijatelji, ali umeju da budu veoma zahtevni u svakoj vrsti odnosa. Postavljaju visoke kriterujume i sebi i drugima, pa nije lako osvojiti ih. Kada se to desi, onda znači da imate prijatelja za ceo život.

Kajsija

Ovo voće ide uz šarmantne i beskrajno vesele osobe. One vole da se druže, kreću i uživaju u životu punim plućima. Vrlo su jednostavne i prijemčive, a kada nekog vole, to je ljubav bez zadrške.
Trešnja

Ljubitelji trešnje su posebni, ne vole ništa što je obično i uobičajeno. Deluju tajanstveno i jesu takvi. Prilično su nepredvidivi i stalno privlače pažnju svojom pojavom i potezima.

Kruška

Ko ih voli, taj je nežan, krhk, drag, neretko i slab. Za njih kažu da su skloni melanholiji ili čak depresiji, jer su previše tananog srca. Ali, to se na prvi pogled ne vidi, jer deluju stabilno, pričljivi su i privlače pažnju svojim pripovedačkim darom iz kojeg provejava samopouzdanje.

Smokva

Taktični ljudi sa izuzetnom moći zapažanja, vole smokve. Oni su razboriti i mudri, ali ne naročito senzualni. Tek kada se zainteresuju za nekog, pokazuju i da umeju da budu seksualni i privlačni.
Banana

Ko voli ovo južno voće znači da je emotivan, sentimentalan, blag, mek i topao, ali se često krije iza maske ledene osobe. Ako volite banane, znači da ste skloni naglim promenama i da se ponekad kajete zbog svojih postupaka. S druge strane, vrlo ste posvećeni u ljubavi, što ponekad zna da ode u krajnost, pa postajete - posesivni.

Pomorandža

Ovo voće je za sposobne, jake, snalažljive, ali i ćutljive i suzdržane tipove ličnosti. To što malo pričaju, govori i o njihovoj ćudljivosti i promenama raspoloženja. U ljubavi su suzdržani dok ne upoznaju partnera koji im sasvim odgovara, pa kada su inspirisani, pokazuju svoju drugu stranu - izuzetno čulnu i strastvenu.

SNOVI SA PORUKOM

Psiholozi veruju da voće u snu šalje određene poruke, ali pre svega je ključno to da li su plodovi zreli ili nezreli. Zreli otkrivaju da postoji neki problem sa seksualnošću, dok nezrelo voće poručuje da bi trebalo da usporimo sa donošenjem odluka.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: