NAGRADA MILAN MLADENOVIĆ BIĆE DODELJENA NA MILANOV ROĐENDAN

Zabava - Sreda 21.09.2022 - 11:09

Četvrti laureat znaće se 21. septembra u 20h

Foto:Promo Foto:Promo
Nagrada Milan Mladenović tradicionalno se dodeljuje na Milanov rođendan, 21. septembra. Tako će se u sredu znati četvrti laureat nagrade koju je ustanovila Zadužbina Milana Mladenovića. Kao i uvek do sada Zadužbina je omogućila svim zainteresovanima da direktno prate prenos dodele, na facebook strani Zadužbine, ili youtube kanalu. Program počinje u 20h.
 
Regionalni žiri koji odlučuje o Nagradi Milan Mladenović 2022 preslušao je 219 pesama prijavljenih na konkurs i opredelio se za 45 polufinalista. Izbor je sveden na 12 kompozicija, koje su se svojim kvalitetom izdvojile i prokrčile put do finala Nagrade. Žiri je ove godine bio u sastavu Mile Kekin (Hrvatska), Sonja Lončar (Srbija), Matjaž Manček (Slovenija), Edo Plovanić (Hrvatska) i Dragiša Uskoković Ćima (Srbija).
 
Pesme koje su ušle u finale navodimo po abecednom redu:
 
BRAT - Nataleé
DOMA - Dina Jashari
FATAMORGANA - Porto Morto
HODAJMO NA RUKAMA - Relej
KREĆEM SE - Proto Tip
LJUBIMO SE - Luka Rajić
OPET - Ljubičice
OPROSTITE, OPROSTITE, OPROSTITE - Šiza
PRJATUČKI (KDO BO REŠIL SVET) - Mrfy
RIJEČ - Seine
SAMO TI I JA - Sentineo
ZAVRTI ME - Šajzerbiterlemon
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: