63. EVROVOZIJA: Srpska pesma se loše kotira

Zabava - Subota 10.03.2018 - 11:16

Kladionice daju “Balkaniki” minimalne šanse za pobedu na “Evrosongu”

Estonija i Bugarska favoriti FOTO: Reuters Estonija i Bugarska favoriti FOTO: Reuters

U Lisabonu će od 8. do 12. maja biti održan 63. “Evrosong”, a, sudeći po procenama kladionica, srpski predstavnici Sanja Ilić i “Balkanika” imaju minimalne šanse za pobedu. Na najprestižnijem evropskom muzičkom takmičenju učestvovaće 43 zemlje, ali se Srbija očajno kotira i kvota na pobedu naše zemlje nikad nije bila veća.

Kladionica “Vilijam Hil” ne daje mnogo šanse Ilićevoj pesmi “Nova deca”, pa je kvota za trijumf “Balkanike” na “Pesmi Evrovizije” maksimalnih 101, što znači da na uloženih 100 dinara, dobijate 10.100 dinara. Osim naše zemlje najvećom kvotom mogu da se pohvale i Albanija, Mađarska, San Marino, Moldavija, Švajcarska, Island, Gruzija, Rumunija i Malta, ali i bivše jugoslovenske republike Makedonija, Crna Gora i Slovenija.

Od zemalja bivše SFRJ, najbolje se kotira hrvatska predstavnica Franka, sa kvotom 34. Trenutno, najveće šanse za pobedu kladionice daju Estoniji (kvota šest) i Bugarskoj (kvota sedam).

Ne pamti se da su nam kladionice davale manje šanse na “Evrosongu”, ali njihove procene treba uzeti sa rezervom, jer će se kvote do početka takmičenja menjati više puta.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: