Bejbi se vraća nakon 35 godina: Stiže nastavak "Prljavog plesa"

Zabava - Ponedeljak 02.05.2022 - 01:40

Gotovo 35 godina nakon premijere filma "Prljavi ples" u pripremi je nastavak, a u njemu bi trebalo da zaigra Dženifer Grej, koja se proslavila ulogom Bejbi u ovom filmu.

FOTO: Promo FOTO: Promo

"Dženifer Grej se vraća u rizort Kelerman u sledećem poglavlju", objavio je studio Lionsgate tokom svoje CinemaCon prezentacije, misleći pritom na luksuzno odmaralište u kojem je smeštena radnja kultnog filma iz 1987. godine, prenosi Daily Mail.

U originalnom Prljavom plesu Grej je tumačila lik Frensis Bejbi Hausman, koja je leto 1963. godine provela u rizortu Kelerman sa svojom porodicom. Tokom svog boravka tamo upoznala je instruktora plesa Džonija Kasla, kojeg je odglumio Patrik Svejzi.

Film je postao veliki hit i zaradio je 64 miliona dolara, a budžet filma bio je samo 6 miliona dolara. Osvojio je i Oskara za najbolju originalnu pesmu za (I've Had) The Time of My Life, a zaradio još je 150 miliona dolara od međunarodnih izdanja tokom godina.

 

OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: