Ber Grils snimio emisiju na Staroj planini: Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne - ovo mi je najveća želja

Zabava - Ponedeljak 12.07.2021 - 12:53

Svetski poznat avanturista Ber Grils boravio je u Srbiji, i to na Staroj planini nekoliko dana, gde je snimao svoju popularnu emisiju "U divljini sa Berom Grilsom".

FOTO: Screenshot FOTO: Screenshot
Bivši pripadnik SAS jedinice, pisac i televizijski voditelj završio je danas sa svojim delom snimanja, a njegova ekipa i dalje je u Srbiji.
 
Kako otkriva Goran Karadžić, direktor "JP Stara Planina - SP Resort", u snimanju emisije uključena je naša helikopterska jedinica MUP-a.
 
- Snimio je svoj deo za emisiju i odleteo danas. Rekao nam je da je Stara Planina jako zanimljiva zbog njene raznovrsnosti. Ovo je velika stvar za Srbiju i Staru Planinu - rekao je Karadžić.
 
On dodaje da je najveća želja Grilsu da snimi emisiju sa našim teniserom Novakom Đokovićem, što je u više navrata i spominjao.
 
- Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket, planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu. Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji - rekao je Ber Grils u intervjuu za Nedeljnik, još početkom 2020. godine.
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: