Britni Spirs možda nikada više neće nastupati

Zabava - Subota 18.05.2019 - 18:29

Britni Spirs nedavno je izašla iz psihijatrijske ustanove u kojoj je provela mesec dana, a gde se se sama prijavila jer se teško nosila s bolešću oca Džejmija Spirsa.

Pevačica odlazi u penziju? FOTO: Getty Images Pevačica odlazi u penziju? FOTO: Getty Images
On je pre nekoliko meseci imao rupturu debelog creva i proveo 28 dana u bolnici nakon operacije, a upravo je on taj koji s timom lekara i advokata brine o pevačici. To je tako od 2007. godine kad je američka pevačica imala javni nervni slom i završila u bolnici.
 
U poslednje vrijeme šuškalo se kako će se Britni zbog novonastale porodične situacije povući u penziju i to uoči 20. godišnjice muzičke karijere, a glasine je potvrdio njen dugogodišnji menadžer Lari Rudolf.
 
“Britni se ne oseća dobro ni psihički ni fizički i nije u stanju da održava koncerte. Prošle godine kad je planirala turneju zvala me skoro svaki dan. Bila je uzbuđena. No, nije me nazvala već mesecima. Jasno je da ne želi da nastupa. Iz svega što sam čuo, kristalno mi je jasno kako neće nastupati u bližoj budućnosti. Moguće i nikad više,” potvrdio je Lari.
 
Pevačica je nedavno izjavila da ju je otac terao da koristi lekove, a potom ju je stavio u ustanovu za mentalno zdravlje protiv njene volje. Iako je Britni na sudu rekla sudiji da ju je otac pre mesec dana naterao da ide u ustanovu za metalno zdravlje, njena majka Lin negirala je navode.
Tračara, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: