Brus Springstin se vraća na Brodvej 26. juna

Zabava - Utorak 08.06.2021 - 12:27

Američki roker Brus Springstin objavio je danas da se vraća za svoj šou „Springstin na Brodveju“ od 26. juna, i tako će biti prva zvezda koja će ponovo nastupati u Njujorku u zatvorenoj sali, od kada je grad ponovo otvoren posle kovid restrikcija.

Samo vakcinisani će moći da prisustvuju FOTO: EPA-EFE Samo vakcinisani će moći da prisustvuju FOTO: EPA-EFE
Samo vakcinisani gledaoci će moći da prisustvuju predstavi, navela je njegova produkcija, dodajući da će morati da se podnese dokaz o dobijene obe doze vakcine.
 
Sedamdsesetjednogodišnji roker iz Nju Džersija već je održao 236 predstava u istom formatu između oktobra 2017. i decembra 2018, u intimnoj predstavi tokom koje govori o svom životu, delu, i interpretira nekoliko pesama da ilustruje svoj put.
 
Muzičar, naviknut na ogromne koncerte i prepune stadione, ovog puta je izabrao Teatar Sent Džems, salu od 1.700 mesta za ovu seriju koncerata za koju će karte biti puštene u prodaju u četvrtak. Za sada će se nuditi 30 datuma do 4. septembra.
 
„Obožavao sam da držim ‘Springstin na Brodveju’ i oduševljen sam da su me pozvali da nastavim predstavu pri ponovnom otvaranju Brodveja“, rekao je Springstin, prenosi se u saopštenju.
 
Vrlo malo pozorišta na Brodveju je već otvoreno, prve velike produkcije se očekuju u najboljem slučaju u septembru. Mjuzikal Hejdstaun će krenuti 2. septembra.
 
Sredinom maja guverner države Njujork Endru Kuomo najavio je da velike zatvorene sale mogu sada da rade u punom kapacitetu ako su svi gledaoci vakcinisani. One mogu da prime i nevakcinisane osobe ali ako se drži minimalna distanca i naprave dve zone, jedna za vakcinisane, a jedna za nevakcinisane gledaoce.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: