Horoskop za 1. avgust

Zabava - Ponedeljak 01.08.2022 - 08:07

Pred vama je horoskop za ponedeljak 1. avgust. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Opterećeni ste poslom, a sve će biti lakše ako situaciju sagledate iz oba ugla: svog i ugla nadređenog. Uspećete da napravite kompromis, ne brinite. Zadovoljni ste u ljubavi, stiže i jedno neočekivano iznenađenje od partnera!
 
Bik
Konačno ste uspeli da napravite bolju organizaciju i koliko god posla da imate, osećate neku vrstu olakšanja. Moguće je da ćete dobiti jednu poslovnu ponudu koju nećete želeti da odbijete. Vreme je da krenete dalje što se tiče ljubavi, ne zaboravite da je neko bivši sa razlogom.
 
Blizanci
Vagate između karijere i ljubavi, a to je znak da nešto ne štima. Ne bi trebalo da se odričete onoga što volite, samo napravite listu prioriteta. Partner bi trebalo da vas podrži u vašim ambicijama, a danas vas očekuje dug i pomalo iscrpljujući razgovor.
 
Rak
Emocije su nadjačale vaš stav, baš u pogrešno vreme. Na poslu morate da naučite da kažete "ne" onda kada su zadaci van vaših mogućnosti. Dobićete lepu vest od člana porodice i eto povoda za večerašnje slavlje!
 
Lav
Dnevni horoskop vam predviđa mnogo uzbuđenja kada je društveni život u pitanju! Željni ste zabave i druženja, a današnji dan je upravo rezervisan za to. Prija vam popularnost na kojoj možete da se zahvalite suprotnom polu, sledi novi flert!
 
Devica
Vreme je da malo odahnete. Oduvek radite vredno, naporno i uz maksimalno trunda da sve bude pod konac. To su primetili i vaši nadređeni, pa nagradno putovanje može biti nezaboravno iskustvo! Povedite osobu sa kojom se već dugo dopisujete i spremite za novu i ozbiljnu ljubavnu vezu.
 
Vaga
Imate sreće što vam drugi mnogo pomažu finansijski, ali to nije razlog da se opustite i ne radite ništa. Danas možete da potražite otvorene mogućnosti za nova radna mesta, a ta promena bi odlično uticala i vaše raspoloženje. Prija vam solo status.
 
Škorpija
Više nego ikad zaslužujete pomak u svojoj karijeri. Pitajte nadređene da li postoji mogućnost da napredujete, čini se da ćete dobiti ono što želite! Manje vodite borbu ega sa suprotnim polom, jer će vam to otvoriti "nova vrata".
 
Strelac
Iscrpljenost je došla na naplatu, pa od posla "odmarate" na malo teži način. Imunitet je oslabljen, pa dobro poradite na tome da ga sačuvate za godišnji odmor. Izbegavajte dalja putovanja. Sukob sa partnerom je neizbežan, nikako da razumete jedno drugo.
 
Jarac
Ovo je povoljan dan za sklapanje ugovora o imovini. Prijatelj će vas motivisati da usvojite zdraviji način života, a to će vam prijati jer niste zadovoljni sobom u poslednje vreme. Očekujte poziv za romantičnu večeru od osobe koja vam se dopada.
 
Vodolija
Prihvatanje nečije pomoći na poslu može vam pomoći da prebrodite poteškoće. Novac koji dolazi iz neočekivanih izvora brzo će se potrošiti, zato se ne oslanjajte na prihode koji sami pristižu. "Teški" ste svom partneru, preterujete u zamerkama oko sitnica.
 
Ribe
Nedostatak samopouzdanja može sprečiti neke da daju sve od sebe na poslovnom planu. Neki od vas možda planiraju kupovinu vozila ili uređaja i pravo je vreme da to i učinite. Iznenadite partnera, prijaće vam romantičan dan!
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: