Horoskop za 1. februar

Zabava - Sreda 01.02.2023 - 09:43

Pred vama je horoskop za 1. februar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

OVAN

Dnevni horoskop za 1. februar 2023. godine donosi Ovnovima radosne vesti. Obradovaće vas bliži član porodice, očekujte slavlje. Finansijska situacija je malo napeta, ali nemojte da žurite da privatite ponudu od starije osobe za saradnju. Potrebno je da se napravi bolji plan. Problemi sa nesanicom.

BIK

Napravili ste napredak na poslu, sve teče onako kako ste planirali, rezultati se vide. Danas ćete posebno biti inspirisani za rad, uspeh vas podstiče. Potreban vam je predah od partnera, da malo razbistrite glavu i isplanirate dalje korake. Ojačajte imunitet.
BLIZANCI

Prevashodno ste fokusirani na porodicu, posao i karijera su vam u drugom planu. Nemojte da zapostavljate obaveze, napravićete sebi problem. Blizanci koji su nedavno izašli iz veze mogli bi da dožive strastvenu aferu sa kolegom. Zdravlje je dobro.
RAK

Razmišljate strateški i pravite planove za budućnost. Ambiciozni ste i želite da se dokažete. Dobro promislite pre nego što neku ideju "stavite u pogon". Moguć je novčani dobitak, naplata nekog starog duga ili avans za budući posao. Problemi sa alergijama.
LAV

Usmerili ste svu energiju na posao, motiv vam je da dokažete da ste sposobni za višu poziciju. Zvezde vas podržavaju, borite se za mesto koje vam pripada. Ljubavna situacija je pomalo neobična, neka nedavna dešavanja su vas zbunila, ali još niste spremni za ozbiljan razgovor sa partnerom. Zdravije se hranite.
DEVICA

Dnevni horoskop za 1. februar 2023. godine kaže da će Device danas napraviti veliki uspeh na poslu. Projekat od kog ste najmanje očekivali doneće vam veliki uspeh i ugled. Nikako da pronađete osobu koja bi ispunila sve vaše kriterijume. Opustite se, nemojte suviše oštro da sudite drugima. Zdravlje je dobro.
VAGA

Položili ste važan test na poslu i ublažili ne baš povoljnu situaciju u kojoj se nalazite neko duže vreme. Nempjte da se opuštate, još uvek ste "na radaru" nadređenima. Zauzete Vage očekuje mirno i prijatno veče sa partnerom, baš kakvo im je potrebno. Slobodni željno iščekuju jedan poziv. Više se krećite.
ŠKORPIJA

Uspešno balansirate između porodičnih problema i ambicije da se dokažete na poslu. Dajete sve od sebe i to je primećeno. Uživate ugled među kolegama. Osoba sa kojom ste u prijateljskim odnosima je potajno zaljubljena u vas. Da li ste iznenađeni? Problemi sa varenjem.  
STRELAC

Promenljivog ste raspoloženja, ljudi za koje ste verovali da su vam saveznici na poslu, danas vam se čini da žele da vas "sapletu". Ne brzajte i ne odbacujte ih olako, pokušajte da realnije sagledate situaciju i tuđa zaduženja. Biće vam sve jasnije. Prelep završetak dana, partner će vas iznenaditi. Potrebno vam je više sna.

JARAC

Danas se ne snalazite baš najbolje, ne uspevate da završite zadatke na vreme i to vas frustrira. Od nerviranja nema koristi, bolje se organizujte. Očekuje vas priliv novca, moguće kroz nekretnine ili nasledstvo. Slobodni Jarčevi imaju priliku da preko prijatelja upoznaju zanimljivu osobu. Zdravlje je dobro.
VODOLIJA

Danas pravite veliki preokret - nije isključeno da ćete napustiti staro radno mesto, prihvatiti novi posao ili ući u ortački odnos sa osobom iz inostranstva. Imate velike planove i hrabro idite ka cilju. Zvezde vas podržavaju. Nedostaje vam malo više nežnosti u vezi. Mogući su bolovi u leđima.  
RIBE

Dnevni horoskop za 1. februar 2023. godine savetuje Ribama da malo bolje razmisle o novoj poslovnoj ponudi. Sagledajte širu sliku, postoji dobar potencijal za uspeh. U ljubavi se odnos razvija brže nego što ste očekivali. Zbunjuje vas partnerova ažurnost. Ako niste spremni na promene, razmislite zašto je to tako... Osećate se dobro.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: