Horoskop za 1. oktobar

Zabava - Subota 01.10.2022 - 10:15

Pred vama je horoskop za subotu 1. oktobar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 1. oktobar 2022. godine savetuje Ovnove da iskoriste dan za druženje sa porodicom. Ostavite poslove i planove po strani i uživajte u dragocenim trenucima sa najdražima. Slobodni Ovnovi imaju priliku da preko muške osobe upoznaju nekog s kim će poželeti da prodube odnos. 
BIK
Za vas nema odmora, previše je posla koji treba da obavite i ne možete da se opustite. Potrudite se da uveče odvojite vreme za druženje, prijaće vam da "razbistrite glavu". Gledajte da ne trošite previše, dug je mesec, ne zalećite se.
 
BLIZANCI
Potrebno vam je da se odmaknete od problema koji vas pritiskaju kako biste sagledali situaciju iz drugog ugla i pronašli rešenje. Očekujte pomoć prijatelja. Moguće su razmirice sa partnerom, ali brz ćete naći zajednički jezik.
 
RAK
Provedite ovaj dan aktivno, pozovite društvo, organizujte piknik. Muče vas ljubavni problemi, zapitajte se koliko ste iskreni u vezi. Slobodni Rakovi mogu da očekuju poziv od stare ljubavi, ovo nije veza kojoj bi trebalo da se vratite.
 
LAV
Jedna ženska osoba će vam se obratiti za pomoć, potreban joj je savet. Budite blagi, pomozite joj da sama uvidi gde greši, ne namećite joj svoje mišljenje. Danas možete da očekujete priliv novca, najverovatnije od nekog člana porodice.
 
DEVICA
Dnevni horoskop za 1. oktobar 2022. godine donosi dobre vesti Devicama. Otkrićete jednu tajnu koja će vam mnogo značiti za dalje planove. Izbeći ćete veliku grešku. Skloni ste troškarenju danas, ne zaboravite da obradujete nekog poklonom.
 
VAGA 
Bilo bi dobro da danas povedete računa o tonu. Ne dozvolite da vaši problemi utiču na to kako sa drugima razgovarate, postoji mogućnost svađe sa dragom osobom, a bez realnog razloga. Slobodne Vage mogu da očekuju poziv za izlazak. Prihvatite ga!
 
ŠKORPIJA
Današnji dan vam donosi razrešenje nekih finansijskih problema. Pomoć stiže od osobe od koje ste se najmanje nadali. Ne zaboravite da joj se zahvalite. U drugoj polovini dana izdvojite vreme za prijatelje, neophodno vam je da se malo opustite.
 
STRELAC
Ako ste planirali da danas lenčarite, ništa od toga! Očekuju vas porodične obaveze koje više ne možete da odlažete. Bićete zadovoljni kad sve završite. Partner ima neku tajnu zbog koje je povučen u poslednje vreme. Ne pritiskajte ga, pustite ga da se otvori pod svojim uslovima.
 
JARAC
Danas ste posebno kreativni, iskoristite ovaj nalet energije da ulepšate svoj dom. Posvetite pažnju na starijem članu porodice, oseća se ranjivo, potrebna mu je topla reč. Slobodni Jarčevi dobiće poziv od osobe iz bliskog okruženja koji će ih začuditi.
 
VODOLIJA
Upetljali ste se u odnos koji vam ne prija, osećate da ste rastrzani između osećanja i obaveza. Baš zato bi danas bilo dobro da isključite telefon, malo se osamite i razmislite o svemu. Očekujte priliv novca, najverovatnije ćete dobiti uplatu od koje ste digli ruke.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 1. oktobar 2022. godine savetuje Ribama da iskoriste dan samo za sebe. Dosta sete bili nesebični, danas se posvetite svom uživanju. Moguć je flert, pa i strastven susret sa osobom koja već neko vreme čezne za vama. Uživajte, što da ne?
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: