Horoskop za 10. jul

Zabava - Sreda 10.07.2019 - 08:51

Pred vama je horoskop za sredu 10. jul. Sa srećom.

Horoskop za 10. jul. Foto: Mondo Horoskop za 10. jul. Foto: Mondo

Ovan

Oraspoložite partnera i poradite na Vašem odnosu. Bitno je da se malo zabavite, ne morate samo sedeti kod kuće. Danas je dan za kompromise na poslu.

Bik

Budite posvećeni radu da biste imali uspeha. Nadređeni će uvideti koliko ste se trudili i bićete nagrađeni. Dobro ste raspoloženi.

Blizanci

Bilo bi dobro da preispitate svoja osećanja prema partneru. Ne bi trebalo da zapostavljate ljubav zbog posla. Moguće je novo poznanstvo ako ste slobodni.

Rak

Predomišljate se oko prioriteta na poslu. Danas je dobar dan za saradnju. Brinite više o porodici. Provedite vreme kod kuće, prijaće Vam razgovor sa bliskim ljudima.

Lav

Komunikativni ste. Dobro se osećate. Partner može dati dobar savet u vezi sa poslom. Slobodni, shvatićete da postoji naklonost neke osobe, koju dugo znate, prema Vama.

Devica

Možda bi trebalo da pribegnete mudrosti, kako ne biste izgubili kontrolu. Pod stresom ste ovih dana.

Vaga

Bićete strastveni i ovo je vreme da poradite na odnosu sa voljenom osobom. Slobodni, danas ste komunikativni i možete upoznati neku osobu koja će Vam se veoma dopasti.

Škorpija

Teško će Vam biti da se prilagodite drugima na radnom mestu, pa odradite šta možete sami. Niste raspoloženi za komunikaciju i saradnju. Odmarajte više.

Strelac

Skloni ste uživanju. Dobro se osećate i posvetite više vremena prijateljima. Pravite kompromise, ne mora sve biti kako ste isplanirali. Bliske osobe mogu dati dobar savet u vezi sa poslom.

Jarac

Očekujte od drugih da Vam izađu u susret. Porodica može biti dobra podrška u svemu. Ne prejedajte se.

Vodolija

Skloni ste flertu, ali nećete ići dalje od toga. Danas ste prilično nezainteresovani za druge. Rasejani ste i pomalo zbunjeni opcijama koje trenutno imate na poslu.

Ribe

Zabrinutost vezana za posao je takođe velika. Možda imate previše obaveza i ne znate odakle da krenete. Danas nije dan za promene.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: