Horoskop za 11. januar

Zabava - Ponedeljak 11.01.2021 - 09:35

Pred vama je horoskop za ponedeljak 11. januar. Sa srećom.

Horoskop za 11. januar. Foto: Mondo Horoskop za 11. januar. Foto: Mondo

OVAN

POSAO: Očekuju vas izazovi i neuspesi na polju komunikacije. Tvrdoglavo se držite svojih stavova i ne uzimate u razmatranje drugačija mišljenja. Kolege odbijaju saradnju sa vama.

LJUBAV: Puno razmišljate i maštate o simpatiji. Problem je što ste jako pasivni, dok je druga strana stidljiva i nesigurna. Iz navedenih razloga nema napretka odnosa u smeru veze.

ZDRAVLJE: Imunitet je jako slab. Potrebno je da se zaštite od hladoće, hladnog vremena, pića... Prilično su osetljivi disajni organi, sinusi i bubrezi. Potreban je oprez u saobraćaju.

BIK

POSAO: Imate prilično realan, odgovoran i pragmatičan pristup poslovnim obavezama. Zanima vas isključivo stabilna poslovna saradnja i poslovi koji donose siguran profit.

LJUBAV: Dolazi do prezasićenja tekućom vezom. Držite distancu u smislu da ne inicirate nikakvu komunikaciju sa partnerom. Nadate se da mu je jasno da vas veza ne zanima.

ZDRAVLJE: Vaš odnos prema zdravlju je jako odgovoran. Vodite računa o zdravoj ishrani. Sem toga, u fizičkom smislu ste aktivni što vam pomaže da ojačate imunitet.

BLIZANCI

POSAO: Završavate poslovni projekat na kome ste dugo radili. Bilo je jako puno izazova, teškoća, problema, odlaganja tako da vam je drago što se jedna mučna faza završava.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo. Ono što vam se dešava je ljubav na prvi pogled. Imate utisak da ste upravo ovu osobu čekali odnosno da je druga strana vaša srodna duša.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste na terapiji ona daje dobre rezultate i osećate se bolje. Glava je osetljiva, tako da se može desiti da patite od glavobolje ili možete dobiti temperaturu.

RAK

POSAO: U toku je nepovoljan period na poslu, tako da nema nikakvih pozitivnih promena. Posao je u zastoju, a vi ne uspevate niti da ga pokrenete niti da nađete drugi posao.

LJUBAV: Svesni ste problema u braku. Po ko zna koji put osećate da bračnom partneru nije stalo do vas. Uprkos tome ponašate se kao da je sve u redu i posvećujete se porodici.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija nije najbolja. Jako ste osetljivi i moguć je širi dijapazon problema. Jako je bitno da povedete računa o disajnim organaima i da se zaštite od hladnoće.

LAV

POSAO: Samopouzdanje vam je na niskom nivou. Na poslu ima jako puno teškoća koje ne uspevate da rešite. Loše se osećate zbog toga. Takve stvari vam se do sada nisu dešavale.

LJUBAV: Drugoj polovini, kao i vama je potpuno jasno da je veza izgubila svaki smisao. Emocije su nestale kod vas oboje. Raskidate vezu svesni da je tako najbolje za sve.

ZDRAVLJE: Prisutni su hronični problemi sa kostima. Ne samo da imate bolove, nego vam je i pokretljivost prilično slaba. Postoji mogućnost ili da se ukočite ili da se povredite.

DEVICA

POSAO: Prilično ste zabrinuti zbog situacije na poslu. Deluje da skoro nijednu obavezu ne možete da odradite kako valja usled teškoća. Jedino vam idu od ruke saradnja sa strancima.

LJUBAV: Toliko ste zaokupljeni poslovnim problemima da nemate vremena niti interesovanja za emotivnu sferu. Kada budete rešili poslovne probleme ljubav će doći na red.

ZDRAVLJE: Disajni organi su prilično osetljivi. Generalno vam je imunitet jako slab pa bi bilo najbolje da ga ojačate. U ovom peridu pomoći će vam topli napici i vitamini.

VAGA

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslu. Posao se normalno odvija, bez ikakvih teškoća i zastoja. Rezultati rada su solidni. Finansije su stabilne. Dobro se osećate na poslu.

LJUBAV: Niste sigurni da li je emotivni partner prava osoba za vas. Umesto da otvoreno porazgovarate sa partnerom o onome što vas muči, vi svoje sumnje zadržavate za sebe.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Dovoljno se odmarate i koristite preparate u cilju očuvanja imuniteta što daje odlične rezultate. Imate ozbiljan i odgovoran stav prema svom zdravlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Uprkos vašim sumnjama saradnja sa inostranim saradnicima se razvija na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko imate bilo kakve pravne probleme rešavate ih u toku dana.

LJUBAV: Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. On vam pruža emotivnu, ali i materijalnu podršku koja vam je u ovom periodu neophodna. Bez njegove podrške bilo bi vam teško.

ZDRAVLJE: Zdravlje nije najbolje, a vi uporno izbegavate da pokažete odgovornost prema sebi. Ukoliko ste muškog roda mogući su problemi vezani za urogenitalni trakt.

STRELAC

POSAO: Imate prilično realan i pragmatičan pristup obavezama. Ambiciozni ste. Želite da postignete uspeh, ali vam je jako bitno da bude propraćen materijalnim dobitkom.

LJUBAV: Zadovoljni ste kako veza izgleda. Voljena osoba vam deluje čvrsto, pouzdano, realno... Imate utisak da nju možete da se oslonite u svakom momentu i to vam znači.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Osećate se jako dobro. Imate odgovoran odnos prema zdravlju tako da radite sve što je u vašoj moći da ostanete zdravi i u tome i uspevate.

JARAC

POSAO: Očajni ste zbog haotične situacije na poslu. Pokušavate da unesete malo reda, da pokrenete posao, ostvarite novu saradnju, rešite probleme, ali nemate uspeha u tome.

LJUBAV: Voljena osoba prolazi kroz fazu lične krize, a vi pokušavate da joj pomognete. Pažljivo slušate priču o njenim nedoumicama i trudite se da joj podignete samopouzdanje.

ZDRAVLJE: Situacija ne poslu je neopuštena, a partner je negativan. Zbog mnoštvo negativnosti počinje da vas boli glava. Potrebno je da se izolujete i odvojite od problema.

VODOLIJA

POSAO: Poslovi vezani za izdavaštvo, medije i visoko obrazovanje se odlično razvijaju. Ponovo pokušavate da unesete neke novine u cilju modernizacije procesa rada.

LJUBAV: Završavate emotivnu vezu. Došli ste do nivoa da niti vi šta imate da kažete partneru, niti on vama. Prilično neobično za vas, ali ne želite da ostanete prijatelji.

ZDRAVLJE: Oblast saobraćaja je dosta loše prikazana. Moguća je nesreća vezana za loše vremenske uslove, tipa poledice ili vašeg stanja, u smislu umora, nervoze, loše koncentracije.

RIBE

POSAO: U potpunosti ste zadovoljni poslovnom situacijom. Uživate u poslu, volite da radite, jako ste energični tako da sve poslovne planove odrađujete u predviđenom vremenskom roku.

LJUBAV: Imate puno razumevanja za bračnog partnera. On vam deluje prilično napeto. Dajete mu prostor i vreme samo za sebe, jer verujete da mu to u ovom trenutku odgovara.

ZDRAVLJE: Imate odgovoran odnos prema zdravlju. Radite sve što je u vašom moći da ga očuvate. Primenjujete metode alternativne medicine radi očuvanja zdravstvenog stanja.


 

Alo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: