Horoskop za 13. avgust

Zabava - Subota 13.08.2022 - 10:04

Pred vama je horoskop za subotu 13. avgust. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Sjajan je dan za ljubav, dnevni horoskop za 13. avgust 2022. godine vam donosi neku dobru vest koja se tiče partnera. Na poslu vam dobro ide, čini se da iz inata prema nekim kolegama dajete sve od sebe, ali to će vam svakako doneti uspeh. Pijte više vode.
 
Bik
Moguće je neko poslovno putovanje, kao i uspeh u započinjanju nekog novog biznisa. Pazite šta govorite, razmislite pre nego što nešto kažete da ne biste sebe uvalili u probleme. Uživate u harmoničnim porodičnim trenucima.
 
Blizanci
Lako sklapate nova prijateljstva danas, ali savet je da se ne mešate previše u tuđe probleme. Na poslu blistate, svi primećuju vaš trud i rezultate. Osećate se bolje, rešavaju se i neki zdravstveni problemi koje ste imali.
 
Rak
Očekuje vas uspeh na poslu, ali moraćete i da se pazite jer će se otkriti neka vaša tajna. Neke kolege pokušavaju da vas iskoriste na neki način, otvorite četvore oči i gledajte da sve što radite bude trasnparentno. Osećate se veoma voljeno u odnosu sa partnerom, presrećni ste.
 
Lav
Moguće su neke manje prepreke ili izazovi na poslu, ali sve to rešavate vrlo brzo i efikasno. Partner je pomalo nesiguran u vašu vezu jer baš i ne pokazujete svoja osećanja, pa gledajte da to promenite ako želite da sačuvate vezu. Obratite više pažnje na ishranu.
 
Devica
Dnevni horoskop za 13. avgust 2022. godine vam savetuje da budete veoma oprezni u saobraćaju, posebno noću. Mogući su novčani gubici, pazite u šta ulažete novac. Budite fizički aktivniji.
 
Vaga
Očekuju vas manji novčani problemi, pa je savet da ne trošite novac ni na šta što vam nije stvarno potrebno. Fokusirajte se na posao i sve što radite proverite više puta da biste izbegli greške koje su danas moguće. Ako vam se ukaže prilika za neki odmor, ne propuštajte je.
 
 
Škorpija
Sjajan dan je pred vama - na poslu nižete uspehe, a očekuje vas i unapređenje. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom, sve ste bliskiji, uživajte u tome. Mogući su problemi sa leđima.
 
Strelac
Novac se lepi za vas, stiže vam i više nego što očekujete! Naporno radite da biste ostvarili svoje ciljeve, a rezultati ne izostaju. Mogući su problemi sa varenjem, pa obratite više pažnje na ishranu.
 
Jarac
Mogući su manji nesporazumi sa kolegama, potrudite se da izbegnete rasprave. Pazite u šta ulažete novac, zvezde vam nisu baš naklonjene kada je novac u pitanju. Umorni ste, bilo bi idealno da odete na neki odmor.
 
Vodolija
Niste baš raspoloženi za posao, pa je savet da radite samo ono što morate. Dnevni horoskop za 13. avgust 2022. godine vam, sa druge strane, predviđa uspeh u ljubavi - konačno ćete osvojiti osobu na koju ste odavno bacili oko! Više se bavite sportom, prijaće vam.
 
Ribe
Imaćete danas dosta uspeha u poslu, zahvaljujući hrabrim i mudrim odlukama koje donosite! Slobodni, nekoga ćete toliko oboriti s nogu da možete da očekujete i ponudu za brak. U porodici vlada harmonija, uživajte u tome.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: