Horoskop za 13. novembar

Zabava - Petak 13.11.2020 - 09:27

Pred vama je horoskop za petak 13. novembar. Sa srećom.

Horoskop za 13. novembar. Foto: Mondo Horoskop za 13. novembar. Foto: Mondo

Ovan

Ne zapostavljajte privatni život i partnera. Budite strastveniji nego inače. Preko kolega postoji mogućnost poznanstva sa veoma zanimljivom osobom.
Bik

Danas je odličan dan za posao i za saradnju sa drugima. Lako dolazite do dogovora i sve vam ide od ruke. Privlačite i previše pažnje na sebe, pa bi bilo dobro da razmislite da li vam je to sada neophodno.

Blizanci

Ljubavni život nije na prvom mestu zbog obaveza. Posao vam je preveliko opterećenje. Uradite sve što možete, ali izdvojite i neko vreme za partnera.
Rak

Strastveni ste i skloni flertu, a doza ljubomore je prisutna. Veoma je bitno da se opustite. Moguć je početak neke zanimljive veze.
Lav

Veoma ste romantični. Saradnja sa drugima je odlična. Pomalo ste napeti i nervozni, ali ne moraju to ljudi sa kojima radite primete.
Devica

Slobodni, postoji mogućnost da upoznate neku zabavnu osobu. Zauzeti, ne prebacujte partneru zbog svega što vam smeta, razmislite šta je stvarno problem. Zadovoljni ste saradnjom sa drugim ljudima.
Vaga

Danas je sve kako treba u vezi, uživajte. Iskoristite dan za šoping. Priliv novca je očekivan, pa čak i ako igrate neke nagradne igre.
Škorpija

Slobodni, izvestan je neki flert. Ako ste zauzeti, nemojte da ulazite u rasprave sa partnerom. Sve ide kako treba i saradnici su vam veoma naklonjeni.
Strelac

Moguća je neka avantura, skloni ste flertu. Nemojte da imate previše poverenja u druge ljude nego pazite kome šta pričate. Završite započete obaveze, to je prioritet.
Jarac

Pokušajte da porazgovarate sa partnerom o stvarima koje vam ne odgovaraju. Ne dozvolite da Vam se drugi mešaju u život. Izvestan je priliv novca i bićete zadovoljni kako se sve odvija na poslu. Vreme je da svoje ideje pretvorite u delo.
Vodolija

Odlično ste raspoloženi. Danas nema velikih promena. Fokusirajte se više na posao. Rasejani ste.
Ribe

Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo preko posla. Ako ste u vezi, dajte partneru više slobode. Nije idealan dan za previše rada, nego je bitno da ono što završite svakako proverite da li je bez greške.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: