Horoskop za 14. januar

Zabava - Četvrtak 14.01.2021 - 10:32

Pred vama je horoskop za četvrtak 14. januar. Sa srećom.

FOTO: Mondo FOTO: Mondo

Ovan

Veoma ste optimistični kada je u pitanju početak poslovne saradnje sa ljudima koji nisu iz vašeg mesta ili zemlje. Budite spremni da se uhvatite u koštac sa preprekama. Možda ćete da imate manje energije nego inače, ali ćete uspeti da završite sve što ste započeli.
Bik

Saradnici mogu da budu skloni kompromisu. Fokusirani ste na posao. Imate veoma racionalan stav prema obavezama i to vas vodi ka uspehu.

Blizanci

Zadovoljni ste kako se sve razvija u ljubavi. Dvoumite se između dve osobe koje vam se dopadaju, pa razmislite koja vam je sličnija da započnete neku ljubavnu priču. Odlično se osećate i na poslu vam sve ide lako.
Rak

Nadređeni je zadovoljan vašim radom, a ako sami radite moguće su nove poslovne prilike. Možete da dobijete nove obaveze pa uz to da imate povećanu odgovornost. Mogući su povećani troškovi.
Lav

Odnos sa partnerom je odličan. Jako vam je bitno što se dobro razumete. Skloni ste flertu, moguć je početak nekog zanimljivog odnosa.
Devica

Veoma ste komunikativni. Zbog toga što ste samouvereni, lako ubeđujete druge da vam budu od pomoći. Radite na tome da se posvetite malo više svom ljubavnom životu, da biste bili zadovoljniji tim segmentom.
Vaga

Veoma ste energični. Nemojte da se preforsirate na radnom mestu iako ste ambiciozni. Radite danas samo koliko morate i to će da bude dovoljno.
Škorpija

Romantičniji ste nego inače, a to nije svojstveno vama. Možete da stupite opet u kontakt sa nekom osobom koju znate duže vreme i koja vam se i dalje dopada. Ako imate vremena, bavite se sportom.
Strelac

Ne osećate se baš najbolje. Pokušajte da što više vremena provedete kod kuće. Prijaće vam da se posvetite privantom životu, a ne samo poslu.
Jarac

Ako ste napeti, ne morate drugima da govorite šta vas sve muči. Zadržite nešto za sebe. Potrebno je da se reorganizujete, sredite dokumenta i da platite račune.
Vodolija

Zadovoljni ste kako sve ide na poslu. Moguć je povećan priliv novca. Nova poslovna ponuda je na pomolu. Prihvatite je.
Ribe

Niste sigurni u svoja osećanja prema partneru, pa bi trebalo da porazgovarate o vašem odnosu. Ako ste slobodni, radije ćete da izaberete da provedete vreme sa prijateljima. Ne želite da menjate status. Stavite svoje potrebe na prvo mesto.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: