Horoskop za 17. februar

Zabava - Četvrtak 17.02.2022 - 09:40

Pred vama je horoskop za četvrtak 17. decembar. Sa srećom.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Danas možete da očekujete pomalo neprijatnu situaciju na poslu. Testiraće vas kroz naizgled lake zadatke, budute veoma pažljivi kako ćete ih rešiti. Nemojte da se plašite da kažete "ne" ukoliko ste sigurni u svoje veštine. Obradujte sebe poklonom. Muči vas tenziona glavobolja.
Bik

Vaša srodna duša ili veoma dobar prijatelj suprotnog pola pomoći će vam da rešite jedan od najvećih problema u ovom periodu. Obratite pažnju na suptilne znakove koji su svuda oko vas. Pravi je trenutak da počnete da se bavite sportom. Ne odlažite više.
Blizanci

Očekuju vas prijatna iznenađenja. Naći ćete se u centru pažnje i to sve zahvaljujući vašoj inteligenciji i šarmu. Veoma ste privlačni suprotnom polu, tako da postoji velika verovatnoća da uplovite u romantičnu vezu. Ako već imate partnera, provedite nezaboravno veče sa njim.

Rak

Ovo je dan kada morate da otvorite "četvero očiju" i zaštitite sebe i svoj dom. Loše vesti stižu do vas i neophodno je da dobro razmislite pre nego što odlučite da delate. Verujte svojim prijateljima, oni vam zaista žele dobro i uzdajte se u svoju snagu. Finansijske transakcije odložite za neki drugi dan.
Lav

Negativan uticaj Sunca ovog dana će uticati na vaše polje karijere. Pokušajte da kolegama ukažete na greške, ali veoma pažljivo jer ne želite da izgubite njihovu podršku. Danas posebno povedite računa o zdravlju. Proleće još nije stiglo, obucite se toplo.
Devica

Muči vas situacija na poslu, osećate da vam kontrola klizi iz ruku a niste sigurni kako da je zadržite. Nemojte donositi ishitrene odluke i konsultovati se sa ljudima koje dobro ne poznajete. U ljubavi je sve kako treba, samo vam nedostaje više vremena sa voljenom osobom.
Vaga

Možda će vas danas nervirati sve na svetu: prijatelji, kolege, čak i rođaci. Svađe su gotovo neizbežne. Pokušajte da se povučete i provedite vreme sa osobom koja vam pruža nesebičnu podršku i najbolje vas razume. Mogući problemi sa želucem.
Škorpija

Budite oprezni danas, čuvajte se ljudi koji pokušavaju da vam "smeste" na poslu. Ako radite sa računarom, ne zaboravite da pravite pauze, inače ćete morati da zakažete pregled kod lekara. Potreban vam je odmor, ako ga već niste uzeli, razmislite o tome da napravite pauzu makar nekoliko dana.

Strelac

Vaša neumerenost može da vam dođe glave danas. vreme je da zauzdate poroke i počnete zdravije da ćivite. Na poslu sitniji problemi, ali ih rešavate s lakoćom. Zamerate partneru na jednoj "pogrešnoj" rečenici, ali ste suviše strogi. Namere su mu bile dobre, ne budite na kraj srca.   
Jarac

Dobar dan za karijeru i novac. Poći će vam za rukom da unovčite svoje ideje i tako obezbedite stabilniju finansijsku situaciju u narednom periodu. Nemojte da ste sitničavi prema partneru i prestanite da mu neprestano tražite mane. Oni koji nisu u vezi mogu imati sudbinski susret.
Vodolija

Ovaj dan je odlična prilika da bolje upoznate svoje kolege. Iznenadićete se kada shvatite da bi neki od njih mogli da vam postanu pravi prijatelji. U vašem kolektivu vlada harmonija, pa ako razmišljate o promeni posla, imajte ovo u vidu. Partner nešto krije od vas, ali ne brinite, uskoro će istina izaći na videlo.
Ribe

Imate dovoljno energije da pomerite planine. Nastavite sa svojom rutinom, očigledno vam prija i čini vas produktivnijim. Nije dobar dan za kupovinu, sudržite se. Neko na poslu čezne za vama, ali koliko god da vam ova romansa deluje privlačno, dobro razmislite da li je ta osoba za vas.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: