Horoskop za 18. januar

Zabava - Sreda 18.01.2023 - 09:24

Pred vama je horoskop za 18. januar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

OVAN

Dnevni horoskop za 18. januar 2023. godine vam savetuje da shvatate olako zadatke i obaveze na poslu. Mogli bi da vas protumače kao neozbiljne. Vrlo je moguće da će neko u toku dana da vas "izbaci" iz ravnoteža i isprovocira. Odreagujte mudro!

BIK

Zvezde vam donose razrešenje porodične situacije. Konačno ćete da odahnete malo kada je reč o poslu, ali se ne opuštajte previše. Imate utisak da u ljubavi ne radite u stvari kako treba i loše se postavljate. Poslušajte svoj instinkt znaćete šta ttreba da radite.
BLIZANCI

Upali ste u ponovno preispitivanje svari i odnosa sa ljudima. Dobor je nekad "vratiti" film unazad kako biste uvideli svoje greške, ali ne preterujte u tome. Fokusirajte se na ideje koje vas pokreću, a podršku pronađite u porodici i partneru. Mogući stres!
RAK

U ljubavi vam ne cvetaju ruže, a za to je potrebno dosta ulaganja i "zalivanja". Vreme je da uzmete stvari u svoje ruke i jasno postavite sebi ciljeve za budućnost. Slobodni Rakovi će uživati u društvu jedne zanimljive osobe. Obratite pažnju na imunitet!
LAV

Imaćete utisak kao da vam neko radi iza leđa. Možda vas i osećaj ne vara, ako imate čvrstu osnovu za to. Zauzmite svoj stav i ne pristajte na ništa manje što ne zaslužujete, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Moguće su glavobolje!
DEVICA

Nekad je dobro da zadržite stvari za sebe, pogotovo ako su intimne prirode. Vrlo lao mogu da dođu do nekog do koga ne bi trebalo. "Držite" jezik za zubima. Mogući su dodatni troškovi, ne kupujte bespotrebno. Problemi sa leđima!
VAGA

Vaš dnevni horoskop za 18. januar 2023. godine vam donosi srećne vesti iz bliskog okruženja. Imaćete razloga za slavlje! Malo ste zapostaviliebe i fizičku aktivnost. Aktivirajte se više i smanjite ugljene hidrate.
ŠKORPIJA

Početak dana neć vam početi slavo. Bićete u obavezama i papirologiji "do guše". Budite spremni na gužve i čekanje. U drugoj polovini nešto prijatnije. Organizujte izlazak na neko lepo mesto, pozorište, bioskop ili druženje sa dragim ljudima.
STRELAC

Izreka "ispeci, pa onda reci", vodiće vas kroz čitav dan. Pokušajte ono što vas nervira da saopštite ljudima na lepši način. Niko nije dužan da trpi nešto što vam ne prija, pa ni vi. Posvetite se više partneru.
JARAC

Moguće su ljubavne razmirice. Smeta vam partnerovo ponašanje. Potrudite se da obavite razgovor u četiri oka i kažete sve što vam ne prija. Tako ćete znati na čemu ste. Ne zaboravite da vratite dugove, kako se ne biste zamerili. Zdravlje dobro.
VODOLIJA

Tokom čitavog dana vaše misli će biti usmerne na jednu osobu. Kako ne biste zapostavili sebe i svoje aktivnosti, više se fokusirajte na njih. Promena ambijenta bi vam dobrodošla. Očekujte poziv starog prijatelja i vodite računa o ishrani.
RIBE

Dnevni horoskop za 18. januar 2023. godine vam savetuje da izmirite sva dugovanja, u suprotnom će dodatno da se gomilaju. Ili ih barem izmirite u delovima, ako ne možete odmah. Nekome iz vašeg okruženja biće potreban pomoć. Učinite koliko možete, prijaće vam.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: